.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

Подарък за класната

Вие събирате ли пари за подарък на класната за края на годината?Ние да!Събираме по 5 лева,а интересното е,че не знаем какво ще купуваме...

Мега фен Аватара на OoVasKoO
    Боже, ние на класния му взехме уиски и икона Ако ви е последна година с тази класна, правите си снимки, слагате ги в албум и готово

Мега фен Аватара на tori
    Цитирай Първоначално написано от OoVasKoO Виж мнението
    Боже, ние на класния му взехме уиски и икона Ако ви е последна година с тази класна, правите си снимки, слагате ги в албум и готово
    Тази година за Коледа му купихме на нашия това. Само дето не беше икона, а колаж на класа. И беше супер щастлив и ни извини всички отсъствия за дните от нея седмица. о.о Иначе ние не събираме пари за края на годината. Пък може да и купите икона, ваза някаква примерно, може и шише скъпо вино със снимка на класа. Общо такава...

да и ние събираме пари, има много идеи .. сребърна гривна, на което да гравират "С много обич, 7а клас", Колие;парфюм; някакъв комплект от бижута, разбира се букет цветя, може и някаква ваза с пясък-тези са много ефектни, албум, дъска на, която може да закачите снимки, пожелания, спомени .. за друго в момента не се сещам ..

нищо; прекалено сме стиснати -.-
    ❝ Аз те моля, затвори очи,
    ти недей да плачеш, знам че те боли,
    от мойта стая бяла с безброй врати
    защо избяга?..❞

hydrationxblondiex
    Guest
    Нашата принципно не заслужава и едно стръкче тревица,но все пак от уважение.Последно сме с нея.Нещо там събираме,пък не знам и ние какво ще купуваме.За рожденият и ден,там да се мазним и бяхме зели някакъв парфюм и червило,пък сега не знам.

Ние подарихме на класната гривна и гердан със сваровски камъни.

Повече от фен
    ние нищо :Д не сме задружен клас

Според мен освен на материален подарък, тя много би се зарадвала и на нещо, с което да и покажете уважение и благодарност. Предлагам ти към подаръка да и подарите мило стихотворение посветено на нея, като може първите му букви да образуват вертикално нейното име или някакво послание. Написано върху красива картичка и сложено в плик за писмо. Ако нямате поети в класа, има един сайт, където пишат най-различни стихотворения по поръчка, за конкретния човек и повод http://podarak-ot-stihove.alle.bg Ние на нашата класна и подарихме такова стихотворение заедно с основния подарък и тя супер много се зарадва.

Етикети за тази тема

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си