.
Отговор в тема
Страница 2 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 87
    Голям фен Аватара на misha.rooney
    Аз мисля че още не ми е дошло времето да се гримирам

Голям фен
    и защо така мислиш ?

Супер фен
    Ама хора, все пак сте момичета, а не момчета, че да не ходите с никакъв грим .. Момче съм и според мен за едно момиче е нормално да се слага малко пудра ли е к'во, все пак си станал от сън ... Или малко очна линия .. Това е грим за ежедневие Няма да тръгнете със сенките и лудите работи .. Все пак имам сестра на 16, няма как нищо да не съм научил

Косата? - Не й обръщам особено много внимание. Да се мятка насам-натам. Дали на опашка или пусната,все ми е едно!
    Иначе относно грим гледам нещо леко: бб крем или само коректор,спирала(ако имам време и очна линия),руж за малко по-неубит вид и задължително червило.

Супер фен
    Съгласен съм с горното мнение, но косата е много важен фактор .. Тя изгражда половината от външния ти вид, но за даскало един кок ти стига според мен, а червилото е за по-специални случаи . . ..

Голям фен Аватара на misha.rooney
    Цитирай Първоначално написано от RedRanger Виж мнението
    и защо така мислиш ?
    Мисля така , защото съм на 14 .. Не мисля , че това е възрастта , от която трябва да започна да се гримирам . А и на мен ми харесва естественото , без грим . Все пак в по-малко случаи мога да си сложа спирала и/или гланц или балсам за устни .

Фон дьо тен, спирала и рядко очна линия. А най-често съм с пусната коса.

Много рядко, даже по специални случаи, си слагам спирала и сребърен молив, иначе само гланц за устни.

Много рядко си слагам грим и той е само спирала и гланц. Колкото до косата ми- или я оставям спусната или я връзвам на кок.

Мега фен Аватара на draid
    На никой ли не му прави впечатление, че такава дума като "гримирвам" не съществува ?

Мега фен Аватара на Lilanda
    ^ Явно хората още не са осъзнали, че такова животно като гримирвам няма.

ПТ: Не слагам много грим. Обикновено малко спирала и гланц. Също и коректор, ако имам нужда.

Рядко слагам грим.
    Ако сложа спирала,нещо хидратиращо за устните (Honey Trap by Lush например),мляко/крем за тяло и безцветни сенки и това е.
    Но пък винаги косата за мен е била най-важното. (в такива моменти се радвам,че веждите ми са хубави по рождение,защото и те са важен фактор)
    Кок,конска опашка,настрани,плитка,бре она защипан от твете страни с фрукети,накъдрена,изправен а (рядко имам време за изправяне/къдерене) .

Преди не бях особена фенка на грима и то точно пък за в училище, но като повечето момичета с възрастта и моето мислене стана "розово". Като за училище, а и не само, предпочитам по неутрален грим. Матираща пудра, тъй като съм с мазна кожа и така поне не лъщи, малко сребърен молив или кремав точно в началото на учите(понеже са ми светли, а и така ги прави да изглеждат по-големи) и неутрално червило, ако съм в настроение може и нещо между бежово и розово, но най-често просто балсам.

Супер фен Аватара на heartsdesire
    Цитирай Първоначално написано от draid Виж мнението
    На никой ли не му прави впечатление, че такава дума като "гримирвам" не съществува ?
    Набива се на очи.
    По темата: слагам си само балсам/гланц за устни, не използвам никакъв грим. Иначе прически си правя, но са някакви супер обикновени като различни видове плитки, кокчета, но най-често съм с вързана коса.

Супер фен
    А в действителност сте кифли !

Мега фен Аватара на horacio
    Град
    Кофаландия
    Адския грим имам аз. Не се гримирам. Връзвам косата и излизам. Има периоди, в които си слагам очна линия и спирала примерно ама тва е когато ми се занимава, на някакви периоди съм.
    nigga stole my bike

JustaLittleKid
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от muhatacece Виж мнението
    А в действителност спамиш ненужно.

По темата: почти не излизам без спирала. Понякога слагам гланц, особено през зимата, защото устните ми се напукват и усещането е доста неприятно. Друг грим почти не използвам, от време на време очна линия - и то когато излизам някъде вечерно време.

Супер фен
    Това не е спам, а мнение Всички тука сте се направили на някакви, дето никакъв грим не си слагат и т.н, а сте някаква нацапотани .. :=), повече от момичетата тука са писали, че не слагат никакъв грим .. Чудно, ама ти имаш повече мнения от мене, а по темата- слагам си червило, нищо че съм момче !

JustaLittleKid
    Guest
    ^600 мнения за 4 години, ехаааа. И аз наистина не си слагам много грим.
    Има кифли, разбира се, които се мацотят като за световно, та не можеш да прецениш от кой цирк са избягали, но не мисля, че повечето момичета ходят с тонове грим на училище специално.

Мега фен Аватара на horacio
    Град
    Кофаландия
    Не си прави прибързани изводи за хора, които нито не познаваш, нито си виждал наживо.
    nigga stole my bike

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от JustaLittleKid Виж мнението
    ^600 мнения за 4 години, ехаааа. И аз наистина не си слагам много грим.
    Има кифли, разбира се, които се мацотят като за световно, та не можеш да прецениш от кой цирк са избягали, но не мисля, че повечето момичета ходят с тонове грим на училище специално.

Не съм написал тонове грим ? Умерено к-во, което да не ви прави на гринч, след като сте станали от леглото Според мен , трябва да си слагате малко коректор , за да прикрие недостатъците , руж ако сте бледи и може би молив или очна линия, за да подчертаете очите си .
    ПП:Това беше мнение от сестра ми .

топирам си косата и слагам черен молив или черна очна линия
    music@girl

Задължително си слагам руж или перли,защото съм доста бледа,както и гланц.Понякога,когато ми излезе някоя нежелана пъпчица прибягвам до коректор , но рядко.Слагам очна линия,но от мързел , това става веднъж на 100 години .
    Косата ми е ужасно къдрава и пухкава.Поради тази причина я изправям или след като се изкъпя я оформям с пяна за коса.Но най-лесно е да си направя небрежен кок , който ми е любим .

Супер фен Аватара на mayaaa
    Цитирай Първоначално написано от muhatacece Виж мнението
    Не е нужно да си слагат грим за да са кифли (въпреки, че по-често е така), както и не е нужно да са кифли, ако слагат грим. П.П. А бе, започвам сериозно да се замислям за пола ти при тези знания и за съществуването на така загрижената ти за темата сестра...
    Харесвам те защото... Защото си ти. Прикрит от всички твои лъжи!!!

Моят сайт!

Не се гримирам
    Връзвам си кок или опашка..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си