.
Отговор в тема
Страница 3 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 87
    Супер фен Аватара на LipSy
    Град
    България
    Аз я се гримирам, я не...Косата си я правя по най-различни начини: вързана на опашка, на кок, пусната, с някоя друга фиба си захващам кичури от косата, преса използвам рядко, а за маша да не говорим...нея още по-рядко.

Изобщо не се гримирам,сутрин като ставам за упражнения толкова ми се спи,че слагам един фон дьо тен само,или коректор и заминавам :P

виж, мила, зависи от средата
    аз бях в големия квартал, пълно със сноби, комплексирани деца и безсмислени правила на поведение, ''плямпане'' -говорене и външен вид .. мдда
    в момента уча в художествена гимназия и ми е принцип да нямам нещо като '' лош ден за прическа'' или ''наситен грим'' или ''без грим''
    подготвям лицето си със лосион, слагам основа, прилично количество фон дьо тен - за да не стой като маска, бледа кожа или лошо изгаряне, пудра, руж, бронзант и контур - до тук с лицето
    очите - основа, професионално сложени сенки в по-дискретни нюанси, очна линия, изкуствени мигли и спирала
    веждите - основа, светло кафяв молив за вежди и кафява сенка
    устните - розов молив за устни, червило и лек гланц
    ... но в периодите когато ми се занимава ежедневно едноцветни сенки, тънък слой фон дьо тен, пудра, бронзант, руж, молив за вежди, очна линия, спирала, дискретен гланц и до там
    има много идеи за прически - кок, конска опашка, плитка венче, плитка, небрежно прибрана коса - при мен с молив и прочие,
    а до преси, аз съм с удължители до кръста и рядко се изправям понеже голяма част от косата ми е права, но ползвам защитни средства - кристали, пяна за коса, специален лак за коса и преди всичко маска за коса няма по-красива от ластична, здрава и блестяща коса
    същото важи и за буклите, който са ми фаворит
    не по-малко важно е облеклото, съобразете се с обстановката, мястото и времето най-вече със себе си
    съветвам да се допитате до родители, те не биха искали да се изложите или още повече тях

^ Силно се надявам да си трол.
    [color=#B22222][size=3][b]

Savoure l’harmonie du ciel,
    Vois que tout est essentiel,
    Et comprends que, toi aussi, tu en

Голям фен Аватара на nor4eto99
    ^на колко си, че толкова много се гримираш?

Цитирай Първоначално написано от Hayashi Виж мнението
    хаха, и аз :Д това е много грим...

Ами аз се мацам само с молив и спирала .За лицето не ползвам гримове,освен ако не ми зейне някаква пъпка ,а косата различно принципно я изправям или къдря с преса или плитки. Понякога ако съм в настроение си сплитам разни плитчици или си връзвам конска опашка от едната страна .

Мега фен Аватара на fenastz
    Град
    Land of the blind
    Това обяснява защо в училище 80% са крокодили. И колкото по-голям клас са, толкова по-малко се грижат за външния си вид.
    Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО

Цитирай Първоначално написано от TykaSePisheNick
    Вие сте много глъми.Са ревете, че темата е стара, ама после някой като направи нова тема със същото заглавие ще има да ревете "има такива теми" и нз. си кво..В шибаното си трупане на мнения и сами се обърквате..

Супер фен Аватара на Kitty Bloom
    Аз започнах да се гримирам втория срок на девети клас, минахме втора смяна и имах време. Слагам очна линия и по-рядко спирала и сенки. Когато съм първа смяна, едно, че сутрин нямам време, друго, че е тъпо да си наклепан за дискотека в 7:30 . Косата ми е най-често на конска опашка, тая година обаче ще поекспериментирам малко с нещо различно.

Аз не се гримирам много,но най-често си слагам nude червило(т.е. безцветно) или молив.Понякога и спирала.Пудри,фон дьо тени и т.н. не ползвам,имам хубава кожа. Но бих казала,че най-много си харесвам усмивката и мисля,че тя е много важна.Колкото и да се гримираш не можеш да прикриеш криви,жълти и т.н. зъби.

Супер фен Аватара на ~The Smile~
    Цитирай Първоначално написано от wnimanie.rusa.sym.xa-xa Виж мнението
    виж, мила, зависи от средата
    аз бях в големия квартал, пълно със сноби, комплексирани деца и безсмислени правила на поведение, ''плямпане'' -говорене и външен вид .. мдда
    в момента уча в художествена гимназия и ми е принцип да нямам нещо като '' лош ден за прическа'' или ''наситен грим'' или ''без грим''
    подготвям лицето си със лосион, слагам основа, прилично количество фон дьо тен - за да не стой като маска, бледа кожа или лошо изгаряне, пудра, руж, бронзант и контур - до тук с лицето
    очите - основа, професионално сложени сенки в по-дискретни нюанси, очна линия, изкуствени мигли и спирала
    веждите - основа, светло кафяв молив за вежди и кафява сенка
    устните - розов молив за устни, червило и лек гланц
    ... но в периодите когато ми се занимава ежедневно едноцветни сенки, тънък слой фон дьо тен, пудра, бронзант, руж, молив за вежди, очна линия, спирала, дискретен гланц и до там
    има много идеи за прически - кок, конска опашка, плитка венче, плитка, небрежно прибрана коса - при мен с молив и прочие,
    а до преси, аз съм с удължители до кръста и рядко се изправям понеже голяма част от косата ми е права, но ползвам защитни средства - кристали, пяна за коса, специален лак за коса и преди всичко маска за коса няма по-красива от ластична, здрава и блестяща коса
    същото важи и за буклите, който са ми фаворит
    не по-малко важно е облеклото, съобразете се с обстановката, мястото и времето най-вече със себе си
    съветвам да се допитате до родители, те не биха искали да се изложите или още повече тях
    За къде така се нагласяш?
    Видях профила ти - наистина ли си на 13-14 години?

Човек, все едно се гласиш за модно ревю. Не, даже и моделите не се цапотят така. А ако наистина си на 14... Даваш акъл да се допитаме до родителите, а много ми е интересно дали твоите се гордеят с малката си кифличка! Даже да си по-голяма, да кажем 18-19, пак е супер смешното да вървиш така. Досега опитвали ли са се да те приберат от някой цирк? А и представи си на какво ще приличаш без грим на 25.

Повече от фен Аватара на Hidayet
    Споко, на тебе не ти е дошло времето да се гримирВаш! Преди това легни малко върху учебника по български език

Мега фен Аватара на ameli
    Преди не можех да си позволя да изляза без спирала поне, сега не ми пука изобщо как изглеждам. Косата ми е свободно пусната или вързана набързо; като имам време слагам спирала+молив/очна линия+гланц, сега бих добавила и бб крем.

Супер фен Аватара на paradosou
    Очна линия, спирала и балсам за устни слагам. Пресата влиза сравнително рядко в употреба.

Цитирай Първоначално написано от Kitty Bloom Виж мнението
    Човек, все едно се гласиш за модно ревю. Не, даже и моделите не се цапотят така. А ако наистина си на 14... Даваш акъл да се допитаме до родителите, а много ми е интересно дали твоите се гордеят с малката си кифличка! Даже да си по-голяма, да кажем 18-19, пак е супер смешното да вървиш така. Досега опитвали ли са се да те приберат от някой цирк? А и представи си на какво ще приличаш без грим на 25.
    +1

Цитирай Първоначално написано от Hayashi Виж мнението
    ех .. жалки хора, далеч от идеята за ''трол'' съм, имам спечелени конкурси за красота и никога не съм падала на нивото на първа подгласничка, вместо да стоиш във форуми по-добре поговори с родители си за да те възпитат, не е прилично да обиждаш напълно непознат, който дори не си виждала - смешна си

Цитирай Първоначално написано от ~The Smile~ Виж мнението
    За къде така се нагласяш?
    Видях профила ти - наистина ли си на 13-14 години?
    да на 13, но откровено никога не ми дават годините, въпреки нежния ми вид, това не е много грим, защото не напластявам и се съобразявам с консистенцията, а се гримирам защото постоянно излизам и често ходя на практики, срещи с ''по-вишестоящи'', места където се изисква перфектна визия - не мога да си позволя да съм не мърлива, за мен е нормално да отделя 10 минути за да почистя кожата си след сън, да измия зъбите и очите и да продължа към грима, рядко си личи, че имам грим освен на очите, и основата която ползвам максимално предпазва кожата от препаратите и запазва по-дълго грима върху лицето .. в никакъв случай не е от комплекс, а и всеки е идеален сам по себе си - какъвто е, за всичко си има хора

груб коментар, като горепосочената пикла, не познаваш човека, не си го видяла как прецени каква ще съм, как разбра как ще изглеждам, в почивните дни си правя маски и кожата ми е безупречна с грим или без, ако отдолу няма красива основа и грима не помага

малко черен молив на клепача и коректор понякога
    като имах пудра си слагах ама ми свърши

Не можеш да си позволиш да си " не мЪрлива", но можеш да си позволиш да си неграмотна

Супер фен Аватара на chupachups
    Ума краси човека!
    За това не се гримирВаме.

Цитирай Първоначално написано от wnimanie.rusa.sym.xa-xa Виж мнението
    да на 13, но откровено никога не ми дават годините, въпреки нежния ми вид, това не е много грим, защото не напластявам и се съобразявам с консистенцията, а се гримирам защото постоянно излизам и често ходя на практики, срещи с ''по-вишестоящи'', места където се изисква перфектна визия - не мога да си позволя да съм не мърлива, за мен е нормално да отделя 10 минути за да почистя кожата си след сън, да измия зъбите и очите и да продължа към грима, рядко си личи, че имам грим освен на очите, и основата която ползвам максимално предпазва кожата от препаратите и запазва по-дълго грима върху лицето .. в никакъв случай не е от комплекс, а и всеки е идеален сам по себе си - какъвто е, за всичко си има хора
    Не гримът ни прави хубави, а естественото и най-вече умът. Не е важен външният вид, а е важно какво има в главата.
    А ти нали се сещаш, че като си започнала още на 13г. да се цапаш с разни гримове, на 20 ще се чудиш как да прикриеш бръчките си?

anonymous895156
    Guest
    Да бе, нека сме естествени, защо ни е грим?
    После сте били грозни пачи, браво на wnimanie.rusa.sym.xa-xa, повече такива момичета да има!

Супер фен Аватара на polssa
    Град
    съмуеър ин йор фъкин хед :)
    защо си мислите задължително, че гримът ви прави ''нацапани'' ?
    Това, че в България сме се нагледали на некадърно сложен грим , не означава, че той е нещо лошо, ами напротив. Правилно сложеният, умерен грим правят едно момиче много добре изглеждащо. От вас завиависи дали ще ви се набръчка кожата-ако си махате грима всяка вечер и се поддържате добре, какъв е проблемът?
    Аз лично слагам ББ крем, спирала и очна линия/молив
    I'm great in bed.
    I CAN SLEEP FOR DAYS.

-I love you.
    -Cool. I love food.

Мега фен Аватара на strawberry88
    Не слагам грим за училище.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си