ЗдравейтеЛюбопитно ми е с какви очи сте и какви очи харесвате най - много и защо ? Според мен очите са много важни , защото те показват много неща ..
Аз лично съм с зелени .. леко към пъстри , но харесвам повече кафявите и бих искала да имам такива ..
Вие сте ..
twoQ azz bQxx .. za tebe azz jivqx, n0 tii vsiichko pr0vaLii ii sarceto mii razbii
http://prikachi.com/images/717/6488717V.jpg Цветът не мога да го определя точно...Ту бие на зелено,ту на синьо.Предпочитам тъмни очи.
Моите са пъстри между кафяво и зелено и в зависимост от времето се променят :д
Аз съм с кафяви, но много харесвам хората със сини. Супер яки са някак си.![]()
Аз съм със светло кафяви, харесвам мишкино сиви и черни очи. Но сивите са ми любими де!
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
С пъстри съм аз. В зависимост от светлината изглеждат зелени или кафяви, а рядко и сини. :Д
Харесват ми хора със зелени очи и с мноого тъмни.
I'm still here bitches and i know everything !!!
Тери.. <33 ♥
Чисто черни очи в света няма, но моите са толкова тъмно кафяви, че 80% от хората, които ме познават изведнъж ме поглеждат и питат дали очите ми са черни :Д Дори на личната ми карта пише, че очите ми са черни.
Харесвам тъмни очи.
зелените очи са нааааааааааай-яки, моите също са зелени, но не ми харесват особено
Шоколадово кафеви. Искам зелени, но и мойте си ги харесвам. Това е едно от малкото неща, които си харесвам в тялото.
аз имам пъстри илеко кафяви очи , а най-много харесвам зелените
сини са моите,харесвам си ги,но много искам да се видя с кафяви
тъмните очи ми изглеждат по-яки
Кафеви.
Кефят ме сини,зелени,пъстри и кафеви ... само туй![]()
![]()
Очите са ми пъстри. Много си ги харесвам. Най-много харесвам пъстри и зелени. :д
Очите ми са кафяви, но обожавам зелените ^^
имам си и сини лещи![]()
http://ask.fm/iwwkaa
С тъмно кафяви.Виждала съм се и със светло зелени лещи.
Иначе харесвам сините и сивите очи.Може би след някоя др година да си взема светло сини лещи.
Моите очи са кафеви и супер много си ги харесвам !!! А и попринцип харесвам хора с тъмни очи !!!!
lkkd
аз съм с пъстри, но предпочитам сини или зелени очи
Аз съм със кафяви, но много харесвам сини и зелени очи.
Моите са кафяви. Харесвам тъмни очи.