.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12

Как предпочитате ?

Здравейте Исках да попитам момичетата как харесват мъжете .. окосмени или не и ако да къде ? А момчетата ако искат да споделят къде се бръснат Лично моя приятел има по гърдите , краката и ръцете .. та малко по гърдите не ми харесва ..
    twoQ azz bQxx .. za tebe azz jivqx, n0 tii vsiichko pr0vaLii ii sarceto mii razbii

Повече от фен Аватара на feikk
    обичам да има косми под мишниците и да стигат до коленцата, както и да ме гъделичка с тях докато седя на съседната маса. (blush)
    разбира се, държа краката му за сметка на това да са абсолютно гладки ! таа рекламата да пада коприна върху туко що обръснат крак и да се свлича надолу от него е измислена...
    dgdg

Ми, не обичам да е много гействен.. : ) Хигиената на макс, поддържането относно окосмяването с мярка.. Не ме кефи да излизам с някъв гол охлюв..
    Shock your parents.Read a book.

Мега фен Аватара на baby_baby
    Цитирай Първоначално написано от SheBites Виж мнението
    Ми, не обичам да е много гействен.. : ) Хигиената на макс, поддържането относно окосмяването с мярка.. Не ме кефи да излизам с някъв гол охлюв..
    +1

Повече от фен Аватара на TheMan9191
    Аз лично си бръсна мишниците, брадата и мустачките. Това за краката според мен си е малко гействено а и е голяма занимавка. Не ме дразни да имам косми там а и идва зима и ще ми е топло ^^

gg11bb
    Guest
    Не държа краката да се бръснат, но едно от най-отвратителните неща и при мъжете и жените са космите под мишниците!

Супер фен Аватара на prince
    Трябва да си космат като мечка иначе не става работата ... :/

Голям фен Аватара на PLEYGIRL
    Като цяло доста от момчетата които съм харесвала са били така да се каже "голи охлюви" ,но не съм против окосмяването ... Всеки си има право да избор ... Естествено би било кофти ако момчето с което излизам е по-неокосмено от мен ....
    ПС: Мразя момчета с много оскубани вежди .... Напомнят ми на Азис ...
    *Писателят Радичков казва: „Човекът представлява едно
    дълго изречение, написано с голяма любов и вдъхновение,
    но пълно с правописни грешки”.

Държа да няма по корема, гърдите, гърба, мишниците и долу. Не е яко да му легнеш на рамото и да те боцка...
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Под мишниците , лицето и патката друго не бръсна !!!

Мега фен Аватара на Баща Ти
    Цитирай Първоначално написано от marilyn Виж мнението
    Държа да няма по корема, гърдите, гърба, мишниците и долу. Не е яко да му легнеш на рамото и да те боцка...
    А по краката трябва да са ми по-къси от твоите, нали?

Супер фен Аватара на NissaN
    Само патката и подмишниците се бръсна. Другото крака ръце е педерастка работа.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си