Здравейте. Преди една година подадох оплакване срещу лице, което от 3 години не е спряло да ме тормози, чрез заплахи срещу мен, родителите ми и близките ми. Блокирала съм десетки негови интернет профили, но изникват нови и нови. Въпросното лице намира всевъзможни начини да се свързва с мен, било то чрез телефони, имейли и какво ли още не. От жалбата подадена от мен миналата година досега промяна не е настъпила, въпросния тип се има за недосегаем, защото не е от София, а от малък град и се крие зад компютъра си, заплашвайки. Проблемът е обаче, че въпросния човек знае адреса ми и никога не мога да знам дали не може нещо да му прищрака и да осъществи някоя от грозните си закани. Реално е идвал до нас, драскал е по блока ми, разпространявал е мои снимки ( имали сме неколкомесечна връзка преди 3 години, оттогава гледам да ограничавам всеки начин за комуникация между мен и него). Човекът е с лабилна психика, твърди, че няма нищо за губене и е готов да посвети живота си на това да ме тормози и да ме кара да страдам. Редовно ми звъни от скрити номера и мълчи. Моля ви, дайте ми съвет. Подадох второто си оплакване до МВР, но въпросния човек явно не схваща ,че е редно да спре да ме тормози. Как се процедира в такъв случай?