Полицията едва ли ще помогне. Освен всичко друго, (ако не ме лъже паметта) самият закон ги ограничава. Игнорирай го този тип поне на пръв поглед, но си имай едно на ум. Този свят е пълен със всякакви извратеняци... Най - добре както казаха другите смени профилите си и изтри старите. Добре е също, да избягваш да качваш снимки във Фейсбука и за свръзка ползвай основно скайп или мобилен телефон. Добре е да избягвай и да вдигаш на непознати номера, щом не си ги записала вероятно не искаш да разговаряш с тях. Не добавяй всичките си приятели наведнъж във фейса ако държиш на социалната мрежа, ще се усети ако профила ти изчезне, но всичките ти приятели изведнъж се сприятелят с някой друг общ приятел (поне аз бих се усетил). Найстина може да споменеш, че сменяваш адреса си. Лошото е, че той може да научи и новия адрес, но това винаги има риск да се случи. Ако не си казала на родителите си, тук честно казано не знам как точно да подходиш. До някъде е добре да знаят ако наистина ги грози заплаха, а от друга страна ако всичко е само вятър работа наистина ще се притесняват излишно. Въпросният тип ми напомня на някакво депресарче, избиващо на комплекси, предпочита да те тормози в интернет и от далечен град - вероятно е страхлив, с малко или почти никакви социални контакти - вероятната причина за депресията му, явно не може да приеме раздялата, отчаян е... Или пък е просто психопат (всъщност той пак си е психопат де). Може и просто да е садист и да обича да гледа как другите страдат... Все пак не го познавам, пък и почти нищо не знам за него (почти нищо ако брой това което си писала), за да му правя какъвто и да е психологически профил. Хладното оръжие (предполагам нож) за което спомена ми звучи като добра идея. Човек никога не знае... И да! В Краен случай ако нищо друго не помага, няколко счупени кости и вътрешни кръвоизлива могат да свършат чудеса.