.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 79

Тема: Кофии...

Hybrid View

anonymous895156
    Guest
    Иве, говорех за силовите спортове като бокса, борбата, щангите и т.н. Не си ме разбрала.
    Всичко, което казах, беше, че това, което виждаме в тези спортове, се възприема от мозъка по същия начин, по който и чалгата. Както кючекът е най-близкият такт до мозъка, така и животинското в нас е примитивен инстинкт, който се възприема най-лесно.
    Това е причината и да е много по-вероятно един нискоинтелигентен човек да хареса тях, а не например рок музиката и шахмата.
    Но нека се повторя - това, че почти всички средняци харесват спорта, не значи, че всички, харесващи спорт, са такива. Има спортове, които наистина уважавам и бих гледал - снукър, не малко зимни спортове, шах. Но да се кефя на някого, задето хвърля гюлле - не мерси, имам си по-важни занимания. Или пък да се радвам на банда "шофьори", които обикалят една писта с коли от картон.
    Нямам нищо против спорта, но само погледни мнозинството от феновете и ще ти стане ясно.
    Не знам защо обаче реши, че съм против движението?

Мега фен Аватара на Chacho
    Цитирай Първоначално написано от dimitar., Виж мнението
    Има спортове, които наистина уважавам и бих гледал - снукър, не малко зимни спортове, шах.
    Добре, защо снукър, а не футбол?
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Голям фен Аватара на TrollFaace1
    Искам да видя как митко скача с мотора 10 метров трапец и не се приземява на глава и тогава да ми говори глупостите си

anonymous895156
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Chacho Виж мнението
    Добре, защо снукър, а не футбол?
    По-симпатичен ми е, не е толкова комерсиализиран, играчите на снукър не са никак глупави /за разлика от почти всички футболисти - преди да ми скочите и за това твърдение, погледнете някое интервю с наш национал, който "пак казва"/.
    Едит: а и предпочитам игра, която трябва да се играе прецизно и с концентрация, пред хаотично тичане върху ограден с реклами на пепси терен.
    Това е моят избор - те нека си полагат много усилия, винаги ще има огромен брой хора, които ще ги гледат с интерес и бира.
    Последно редактирано от dimitar., : 08-27-2013 на 09:43

Мега фен Аватара на an7raks
    Цитирай Първоначално написано от dimitar., Виж мнението
    Иве, говорех за силовите спортове като бокса, борбата, щангите и т.н. Не си ме разбрала.
    Всичко, което казах, беше, че това, което виждаме в тези спортове, се възприема от мозъка по същия начин, по който и чалгата. Както кючекът е най-близкият такт до мозъка, така и животинското в нас е примитивен инстинкт, който се възприема най-лесно.
    Това е причината и да е много по-вероятно един нискоинтелигентен човек да хареса тях, а не например рок музиката и шахмата.
    Но нека се повторя - това, че почти всички средняци харесват спорта, не значи, че всички, харесващи спорт, са такива. Има спортове, които наистина уважавам и бих гледал - снукър, не малко зимни спортове, шах. Но да се кефя на някого, задето хвърля гюлле - не мерси, имам си по-важни занимания. Или пък да се радвам на банда "шофьори", които обикалят една писта с коли от картон.
    Нямам нищо против спорта, но само погледни мнозинството от феновете и ще ти стане ясно.
    Не знам защо обаче реши, че съм против движението?
    Е, това го прочетох!
    Това, че ти не разбираш някои спортове, не значи, че всички които ги разбират са "нискоинтелигентни животни".

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си