.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 79

Тема: Кофии...

Hybrid View

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    Приоритетите в живота се менят взависимост от периода и нагласата на отделния човек и това е нещо напълно нормално.

Лошото при спортистите е, че те са лимитирани чисто физически и с натрупването на годинките телата им все по-трудно понасят натоварванията и все по-бавно се възстановяват от тях, което в един момент налага да спрат активната си състезателна кариера. Винаги съм твърдял, че немалка част от големите суми, които получават под формата на заплати/премии/наградни фондове всъщност са компенсация за сравнително малката продължителност на кариерите им, физическите амортизации и т.н.

dimitar, защо реши, че предишния ми пост е насочен конкретно към теб?
    Welcome to the Jungle...

anonymous895156
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от DarkTemplar Виж мнението
    Презастраховам се в случай, че някой отново ме е разбрал не така, както искам.

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    Цитирай Първоначално написано от dimitar., Виж мнението
    Презастраховам се в случай, че някой отново ме е разбрал не така, както искам.
    Аз нямам проблеми с разбирането на другите, по-скоро те често ме разбират погрешно и приемат някои мои забележки лично.

Относно предния ти пост и сравнението футбол/снукър, трудно можем да ги съпоставим, защото нямат почти нищо общо и всяко от тях си има определена аудитория. Футболът е по-динамичен и масов, снукърът е по-изтънчен. Лично аз гледам и двете с удоволствие.
    Welcome to the Jungle...

Мега фен Аватара на Ivaaaaa
    Цитирай Първоначално написано от DarkTemplar Виж мнението
    Приоритетите в живота се менят взависимост от периода и нагласата на отделния човек и това е нещо напълно нормално.

Лошото при спортистите е, че те са лимитирани чисто физически и с натрупването на годинките телата им все по-трудно понасят натоварванията и все по-бавно се възстановяват от тях, което в един момент налага да спрат активната си състезателна кариера. Винаги съм твърдял, че немалка част от големите суми, които получават под формата на заплати/премии/наградни фондове всъщност са компенсация за сравнително малката продължителност на кариерите им, физическите амортизации и т.н.

да ти кажа както сме подхванали биатлона не е толкова лесно
    мисля, че наградния фонд за за 1-во място беше 5000 швейцарски франка, ако не се лъжа
    при най-много състезатели в спринта и индивидуалната надпревара, шанса да спечелиш нещо е минимален - 1:130 някъде, защото има и стрелба, която много често е решаваща
    пари се дават до 6-то място
    не съм особено запозната, но другото май се поема от държавата
    всичко обиждат нашите спортисти, но им дават толкова малко, най-добрите отбори от Русия, Германия, Норвегия и тнт имат стотици чифтове обувки и ски, които не са евтини, нашите се мъчат с 2, 3 на човек, дори миналия сезон им ги бяха откраднали и им даваха от другите отбори, колко мислите, че държавата дава за биатлон?
    много често те се самофинансират...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си