.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 79

Тема: Кофии...

Hybrid View

Супер фен Аватара на Meonesssss
    Не исках да се меся, но така ...
    Първо - спортът за мен е нещо много хубаво. Спортувам постоянно, гледам мачове и какво ли още не. Тренирам волейбол от 4 години и за мен това е най-хубави спорт ( лично мое мнение ) , макар че харесвам и баскетбол, футбол, зимни спортове, плуване, езда и т.н. Против спортистите нямам абсолютно нищо, даже ако са добри им се кефя , няма значение в кой спорт са.
    Подкрепих dimitar., защото съм на същото мнение " Не подценявам такива спортове, а мнозинството от хората, които ги харесват. " и все пак той не казва, че подценява всички ... Както и да, според мен спортът е нещо много хубаво, дори може да ти помогне да се научиш на доста неща от него

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    Ivaaaaa, всеки, който се интересува сериозно от спорт знае, че за една сериозна подготовка са нужни и сериозни средства, инфраструктура и т.н. В България нямаме нито едното, нито другото - парите за спорт са малко, а спортните бази са в трагично състояние. Аз ако съм родител, никога не бих си пуснал детето да тренира в тези коптори, където условията са отвратителни и по-скоро можеш да се нараниш/разболееш от някоя заразна болест, вместо да развиваш спортния си талант и умения. Така че не виждам как може да хулим нашите спортисти, защото на повечето им се налага да понасят цялата тази мизерия в името на професионалното си усъвършенстване и представянето на България по различни спортни форуми.

Цитирай Първоначално написано от OoVasKoO Виж мнението
    Същото е и с хамериканския футбол. Група дебили са се събрали на ливадата и се бутат като говеда. Доста слабоумен трябва да си, за да ти харесва подобен "спорт".
    Ако знаеш колко стотин схеми трябва да знае/помни един треньор или куотърбек...
    Последно редактирано от DarkTemplar : 08-27-2013 на 10:00
    Welcome to the Jungle...

Мега фен Аватара на Ivaaaaa
    Цитирай Първоначално написано от DarkTemplar Виж мнението
    Ivaaaaa, всеки, който се интересува сериозно от спорт знае, че за една сериозна подготовка са нужни и сериозни средства, инфраструктура и т.н. В България нямаме нито едното, нито другото - парите за спорт са малко, а спортните бази са в трагично състояние. Аз ако съм родител, никога не бих си пуснал детето да тренира в тези коптори, където условията са отвратителни и по-скоро можеш да се нараниш/разболееш от някоя заразна болест, вместо да развиваш спортния си талант и умения. Така че не виждам как може да хулим нашите спортисти, защото на повечето им се налага да понасят цялата тази мизерия в името на професионалното си усъвършенстване.
    знам, че е така
    нашите за съжаление не са били съгласни да се развивам в тази посока...
    сега да съм била ски-бегачка или биатлонистка

това относно хуленето го казах по отношение на друга тема, в която обиждат Кубрат Пулев
    сякаш някой може да направи нещо повече от него, да постигне нещо повече...
    колко средства се изискват, за да ходиш по турнири, европейски, световни купи
    да не би държавата да ти дава нещо, а какво да кажем за подготовката и материалната база
    па после що има по-добри от нас
    те хората не знаят кво е лишения...

Цитирай Първоначално написано от Ivaaaaa Виж мнението
    знам, че е така
    нашите за съжаление не са били съгласни да се развивам в тази посока...
    сега да съм била ски-бегачка или биатлонистка

това относно хуленето го казах по отношение на друга тема, в която обиждат Кубрат Пулев
    сякаш някой може да направи нещо повече от него, да постигне нещо повече...
    колко средства се изискват, за да ходиш по турнири, европейски, световни купи
    да не би държавата да ти дава нещо, а какво да кажем за подготовката и материалната база
    па после що има по-добри от нас
    те хората не знаят кво е лишения...
    Е, това с обиждането на успели и можещи хора е част от националната ни специфика. Преди Кобрата за "грешници" и едва ли не национални предатели бяха обявявани Стоичков, Бербатов, Стойчев/Казийски и кои ли още не. Въпросната тема не съм я чел, но съм убеден, че е с трагичен слабоумно-хейтърски привкус.

Нали знаеш, potatoes gonna potate. ;]
    Welcome to the Jungle...

Е, това с обиждането на успели и можещи хора е част от националната ни специфика. Преди Кобрата за "грешници" и едва ли не национални предатели бяха обявявани Стоичков, Бербатов, Стойчев/Казийски и кои ли още не. Въпросната тема не съм я чел, но съм убеден, че е с трагичен слабоумно-хейтърски привкус.

благодаря ти, че те има!

благодаря ти, че те има!
    Много си емоционална Ивке.
    Welcome to the Jungle...

Много си емоционална Ивке.
    'щото съм пристрастна, а това може би не е много честно и да не давам обективно мнение, но си мисля, че съм права във всяка една дума, която съм казала ;]

Мега фен Аватара на an7raks

Абе, що й вярваш на тая синята?! Никой не го беше обиждал или нещо подобно. Коментирахме, че е много вероятно да падне в боя с Кличко, а тя взе да ни убеждава, че не можело така да говорим...

Цитирай Първоначално написано от an7raks Виж мнението
    Абе, що й вярваш на тая синята?! Никой не го беше обиждал или нещо подобно. Коментирахме, че е много вероятно да падне в боя с Кличко, а тя взе да ни убеждава, че не можело така да говорим...
    http://www.teenproblem.net/forum/sho...B8%D0%B2%D0%BE

още с първото мнение се почва с турчина и циганина...

Мега фен Аватара на an7raks
    http://www.teenproblem.net/forum/sho...B8%D0%B2%D0%BE

още с първото мнение се почва с турчина и циганина...
    Ауриса не го броя за нищо.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си