Цитирай Първоначално написано от dimitar., Виж мнението
Иве, говорех за силовите спортове като бокса, борбата, щангите и т.н. Не си ме разбрала.
Всичко, което казах, беше, че това, което виждаме в тези спортове, се възприема от мозъка по същия начин, по който и чалгата. Както кючекът е най-близкият такт до мозъка, така и животинското в нас е примитивен инстинкт, който се възприема най-лесно.
Това е причината и да е много по-вероятно един нискоинтелигентен човек да хареса тях, а не например рок музиката и шахмата.
Но нека се повторя - това, че почти всички средняци харесват спорта, не значи, че всички, харесващи спорт, са такива. Има спортове, които наистина уважавам и бих гледал - снукър, не малко зимни спортове, шах. Но да се кефя на някого, задето хвърля гюлле - не мерси, имам си по-важни занимания. Или пък да се радвам на банда "шофьори", които обикалят една писта с коли от картон.
Нямам нищо против спорта, но само погледни мнозинството от феновете и ще ти стане ясно.
Не знам защо обаче реши, че съм против движението?
Е, това го прочетох!
Това, че ти не разбираш някои спортове, не значи, че всички които ги разбират са "нискоинтелигентни животни".