Първоначално написано от Qsen_Mak.kenli КУРВА ! Как се казваш ? Това се казва майсторска свалка.
Welcome to the Jungle...
Първоначално написано от Qsen_Mak.kenli какво млакнахте бе нали сте много яки ? ш е след тия затапки как очакваш да продължим ? ти ни обра точките !
мАлчим си, ти си многo лош
Първоначално написано от Qsen_Mak.kenli какво млакнахте бе нали сте много яки ? ш
dimitar_mak.kenli на вашите екрани
ко си мислите вии че като хар момиченца и може да ме обидете ли ? курви да ви го начукам а момчетата с същото ши ви набия
Първоначално написано от socareless dimitar_mak.kenli на вашите екрани Ахахах
Първоначално написано от Qsen_Mak.kenli ко си мислите вии че като хар момиченца и може да ме обидете ли ? курви да ви го начукам а момчетата с същото ши ви набия Ясенчо, щи умре коня
Първоначално написано от DarkTemplar Това се казва майсторска свалка. ХАХАХАХХАХА Точно това си мислих и аз
Първоначално написано от Meonesssss Ясенчо, щи умре коня Е, не заплашвай семейството му! Долно е!
Първоначално написано от Meonesssss Ясенчо, щи умре коня Ти си много утворена кифлокурва бе !
Първоначално написано от an7raks Е, не заплашвай семейството му! Долно е! Не се прави на интересен
само по затворени си падаш,а?;p
Първоначално написано от Qsen_Mak.kenli Не се прави на интересен Кое му е интересното на това, че те шиба кон?
Първоначално написано от an7raks Кое му е интересното на това, че те шиба кон? на него му е интересно и не му пука какво мислят другите,разбра ли !?
Първоначално написано от socareless само по затворени си падаш,а?;p искаш да ме пробваш ли
предлагаш ли ми се нещо
искаш ли го
Първоначално написано от socareless предлагаш ли ми се нещо защо си мислех че си мъжко
не искам да облекчавам аналните ти купнежи,сори
Първоначално написано от Meonesssss защо си мислех че си мъжко ти защо се месиш, като ти предлагах се правеше на глуха ?
Първоначално написано от socareless не искам да облекчавам аналните ти купнежи,сори мойто момче, мисля че ще е обратното ... макар че не искам с мъж
Първоначално написано от Meonesssss защо си мислех че си мъжко нз,може би заради несъразмерно огромният ми пакет?
Първоначално написано от socareless нз,може би заради несъразмерно огромният ми пакет? На дали е за това..
Първоначално написано от Qsen_Mak.kenli мойто момче, мисля че ще е обратното ... макар че не искам с мъж искаш да разнообразиш малко,разбирам,ама както казах не съм аз твоя човек,сорка
Правила