.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 5 от общо 5

Тема: suvetche?

suvetche?

Здравейте на всички,започвам направо. Пишеме си с едно момче от доста време ( 6-7 месеца) признахме си и двамата,че се харесваме,виждаме се,но той е приятел с брат ми и някак си не се получава кофти ми е от него,понеже са приятели,криеме се от него...... Постоянно ми пише,че съм наи-милото и сладко момиче,което познава, много е мил,но стане ли дума да се виждаме и някак си ми се убива желанието и не заради брат ми а незнам и аз каква е точната причина... понякога ме задушава като започне с романите.. Тааа не знам дали го харесвам или просто си пиша с него колкото да убивам време... знам,че вие няма как да ми кажете какво чувствам,но ми дайте някакъв съвет как да постъпя,какво да му кажа... Ще съм много благодарна на всички отзовали се

Мега фен Аватара на fenastz
    Град
    Land of the blind
    Кажи му да не е толкова лигав
    Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО

Цитирай Първоначално написано от TykaSePisheNick
    Вие сте много глъми.Са ревете, че темата е стара, ама после някой като направи нова тема със същото заглавие ще има да ревете "има такива теми" и нз. си кво..В шибаното си трупане на мнения и сами се обърквате..

Пишеме си с едно момче от доста време ( 6-7 месеца)

Мега фен Аватара на Amore-Mio*
    Толкова месеци писане? И нищо повече?

Да-а-а-а, губиш си времето с него, нищо друго.

Защото, когато харесваш някого в истинския смисъл на думата, няма да се притесняваш от някого или от нещо, и ще искаш да се виждаш с него. При тебе тия неща ги няма.

Мега фен Аватара на baby_baby
    Явно не го харесваш щом не искаш да се виждате и това за брат ти ти е извинения за да не се виждате

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си