.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

Hybrid View

Iphone 5 - помощ!!!

Преди няколко месеца си взех реплика на айфон 5 и не съм доволна! Камерата пише, че трябва да е 8mp,а е VGA.. Също така не мога да вляза в интернет ... на блутуут-а като искам да изпратя нещо ми иска някакъв код.. Много често ми с губи покритието и не мога да звъня.. Поне във фейсбук бих искала да мога да влизам, но уви.. Има ли някой като мен и какво правите с този телефон? Някакви съвети да ми дадете как да вляза в интернет?

Голям фен Аватара на shusha
    'Еми не си взимай ментета...

едит:потърси в нета и виж, че камерата 1.3 мега пиксела и тн.
    За тея пари толкова. Получаваш боклук , които прилича малко на айфон.
    Да бепше си купила неква нокиа или сони.
    Последно редактирано от shusha : 08-28-2013 на 07:09

Мега фен Аватара на OoVasKoO
    Мога ли да те попитам за колко пари?

Мега фен Аватара на dimitar_ak
    Град
    София
    Не разбрахте, че тези реплики са пълни ментета.

Е какво, нали си търсеше нов телефон?

Цитирай Първоначално написано от hristo99 Виж мнението
    Е какво, нали си търсеше нов телефон?
    Еми да, по тази причина, че се прекарах с това менте и сега си търся нов

Боже, боже защо си взимате ментета? Ако искате да сте доволни си вземете оригинален..

Цитирай Първоначално написано от Mammoth9898 Виж мнението
    Боже, боже защо си взимате ментета? Ако искате да сте доволни си вземете оригинален..
    Да, напълно си права.. мн ме е яд че хвърлих близо 200лв. е така .. щото едни приятели ми го хвалеха и аз си викам "ей сега хем ще си взема готин телефон, хем ще ми останат пари" .. когато го купих (май месец) си бях определила 300-400лв. за телефон, ама направих тази грешка със скапаната реплика.. да си бях зела 1 самсунг да ми е мирна главата.. ама не ;@

Супер фен
    има и яки iphone реплики, не си попаднала на точния китайски боклук.Има с по 8 мп камера, dual core processor ,1gb ram. Има много различни iphone реплики, не е само един.Това е твоят нов смартфон http://plesio.bg/smartfoni-c-6997801...-p-297943.html
    ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    www.iskampak.com новият сайт за запознанства
    Последно редактирано от koko95 : 08-30-2013 на 19:22

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от DanieLa_SmiLe Виж мнението
    Преди няколко месеца си взех реплика на айфон 5 и не съм доволна! Камерата пише, че трябва да е 8mp,а е VGA.. Също така не мога да вляза в интернет ... на блутуут-а като искам да изпратя нещо ми иска някакъв код.. Много често ми с губи покритието и не мога да звъня.. Поне във фейсбук бих искала да мога да влизам, но уви.. Има ли някой като мен и какво правите с този телефон? Някакви съвети да ми дадете как да вляза в интернет?
    съвет продай тая реплика, ако някой се излъже като тебе.Ако не си го сложи в рамка и това да ти е за урок.Репликите са общо взето ментета
    ------------------------------------------------
    www.iskampak.com новият сайт за запознанства
    Последно редактирано от koko95 : 08-30-2013 на 19:22

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си