- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Странно
Здравейте, пиша за първи път и не знам дали темата е за тук, но...
Момиче съм на 14.
Живея в столицата и миналия ден в една малка уличка продаваха някакви бургери и докато чакаш моя приятелка да си поръча и вземе,дойдоха две двойки (момче и момиче- гаджета) + друго момиче с тях, по- късно след няколко секунди дойдоха 2 момчета и 2 момичета(като групичка) на моите години, единия ме погледна и каза нещо на другия, той се обърна и направи някаква физиономия- някак си се усмихна и ме огледа (бях на няколко метра от тях). После след известно време, чух единия да казва на другия- секси е. Беше ми странно, смисъл мен ли имаше предвид или говореше за някой друг. Какво беше това? Момичетата, които бяха с тях или ...
Те не ме познават...
Не, не мисля, че това е е нещо за хвалене. Просто за първи път ми се случва, а и не знам за кого говореше. Все пак аз нито ги познавам, нито нищо. Объркана съм.
аха,а ние през форума можем да ти кажем ?
точно да се похвалиш искаше ама няма лошо де,на 14 си и още явно не са ти се случвали такива неща и един поглед за теб е много
Като ви казвам, че не съм написала темата да се похваля и айдее
Не трябва да познаваш някого, за да sмяташ, че външно изглежда sекsи.
Ние, тук, откъде аджеба да знаем за кого sа говорили?
Баш хвалба sи е.
Поздравления.
О божеОставете я за първи път и се случва и се вълнува ...
Всички които те хейтнаха ги е яд щото на тях не им се случва![]()
Това, което питах го разбрах, той просто се е бъзикал (било е саркъзъм) ...
Няма друго логично обяснение.
Последно редактирано от tonn55 : 08-28-2013 на 13:58
от колко профила пишеш ?![]()
чакай да изпреваря мъжката част на форума: дай снимка,ние ще преценим
виж сега... възможно е да е говорел за теб или да е говорел за някой друг .. ти си била там и не знаеш,а очакваш ние да ти кажем ?!
разбирам,че го правиш от ъм вълнение понеже до сега не ти се е случвало ама след време такива случки изобщо няма да ти правят впечатление
ако е говорел за теб може само да се радваш
но искаш ли наистина да ти кажа какво мисля ? темата - точно за да кажеш на колкото се може повече хора беше,което си е хвалене
последния ти коментар - просиш си комплименти
та и двете неща не ми харесват и за това те хейтнах така гадно ама както казах разбираемо е... не знам какво друго искаш да ти се каже