.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17

Случаен въпрос: Орална изненада

Според вас, как би се чувствало момиче, което се събужда и вижда, че и правят орална лъбов?
    П.П. - Просто ми беше скучно и реших да попитам.

Повече от фен
    Що ли си мисля, че повечето биха реагирали зле, дори биха ползвали думата изнасилване!?

И аз си помислих същото...ще му бие шамара!

Цитирай Първоначално написано от mcfe Виж мнението
    Що ли си мисля, че повечето биха реагирали зле, дори биха ползвали думата изнасилване!?
    Едва ли .. На би ми ми харесало mnogo

Но зависи все пак какви са ми отношенията с въпросният човек

Мега фен Аватара на Smrazqvashta
    Мда, много зависи от кого е поднесена изненадата.

Какво ще я лижеш, направо ѝ го вкарвай!
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Мега фен Аватара на anonymous908491
    Цитирай Първоначално написано от marilyn Виж мнението
    Какво ще я лижеш, направо ѝ го вкарвай!
    Щом ще и го вкарва, поне да е отзад, будна може и да не е съгласна.

Цитирай Първоначално написано от papugai Виж мнението
    Щом ще и го вкарва, поне да е отзад, будна може и да не е съгласна.
    1+

Мега фен Аватара на xoxi
    Не знам колко дълбоко трябва да спи човек, та да се събуди, чак когато вече е започнало действието...

Мега фен Аватара на baby_baby
    Цитирай Първоначално написано от Smrazqvashta Виж мнението
    Мда, много зависи от кого е поднесена изненадата.
    +++

Супер фен Аватара на NambyPamby
    Много зависело... Естествено, че няма да е от съседа от петия етаж или от Пешо от съседния клас, докато сте на зелено училище... За да се случи такова събуждане трябва човекът да ви е спал в леглото - дали гаджето ви, или някой приятел с привилегии - все се предполага, че не е кой да е.

Звучи интригуващо. Много си мечтаех за нещо подобно преди време, ала така и не ме огря.

Цитирай Първоначално написано от NambyPamby Виж мнението
    Много зависело... Естествено, че няма да е от съседа от петия етаж или от Пешо от съседния клас, докато сте на зелено училище... За да се случи такова събуждане трябва човекът да ви е спал в леглото - дали гаджето ви, или някой приятел с привилегии - все се предполага, че не е кой да е.

Звучи интригуващо. Много си мечтаех за нещо подобно преди време, ала така и не ме огря.
    Мога ли да ти помогна ?

anonymous768631
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от xoxi Виж мнението
    Не знам колко дълбоко трябва да спи човек, та да се събуди, чак когато вече е започнало действието...
    Има ни такива.
    Аз спя така, че дори танк да се опита да ми направи орална любов, може и съвсем да не разбера поне до средата.

Цитирай Първоначално написано от NambyPamby Виж мнението

Точно!
    На мен ми се е случвало, а на тези които пишат, че няма да им хареса - само така си мислите .

Мега фен Аватара на Rabalka
    Мисла че ште ми хареса

Мега фен Аватара на draid
    То тва за да стане първо трябва да я упоиш да я събуеш и т.н. и след като почнеш да и биеш някой шамар, че да я събудиш. Не виждам друг начин да не се събуди докато стигнеш до там. А сетих се, може да е и мъртво пияна.

Цитирай Първоначално написано от draid Виж мнението
    То тва за да стане първо трябва да я упоиш да я събуеш и т.н. и след като почнеш да и биеш някой шамар, че да я събудиш. Не виждам друг начин да не се събуди докато стигнеш до там. А сетих се, може да е и мъртво пияна.
    Някой хора спят много дълбоко и поне преди започването може да не се усети нищо .

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си