- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Правих секс без презерватив
Вече три нощи кошмари бе , защо го направи?
Хахахаха хора нямате си на идея кво се случи на тва посивяло курве Милица . Майка и ударила здрав бой и не я пуска да излиза от днес нататък . Моята майка вече е на моето мнение че не трябва да се виждам с милица ,щото и тя видя чата дето се ебаха с цветан.
А тва животно наебано змийско така и не дойде в комп. залата ахахахахахах , поне с таня си напрайхме кефа да разкажем от там на още хора за нея .
ПС: Милица ,ако четеш това ,целия клас е срещу теб ;* Мила!
;д бати му и темата и да си кръстиш детето Цветомир, че много ме кефи тва име ;д
Дори да е трол тези неща наистина се случват.Момичетата вече са разпасани селянки и се бият за гейчави подобия на плейбоичета. Чак не искам да имам дъщеря ако ще й се наложи да търпи такива съученички.Това не е поведение на момиче, а на улични кучета.
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
Аре само да не казвате каква съм и какви са ми родителите изобщо не искате да се ебавате с мене
и не са ме наказали и не сам яла бой а не излизам щото не искам да ти виждам грозната мутра така че си затваряи плювалника смрад тъпа смрадлива и твоя ред ше доиде
АРЕ ЗАТВАРАИТЕ ТЪПАТА ТЕМА ВЕЧЕ БЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ ЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ ЕЕЕЕЕ
Щом момичето заблея, значи ситуацията е сериозна![]()
спирам да пиша тука може да ми говорите зад гарба квото си искате щото всички сте комплексари и идиоти прости комплексирани
А нансито курвата ше и се случи случкааа, хихихихи![]()
![]()
Аре чао нещасници
Би ти се искало, ама едва ли си подходящо оборудвана.
ти кво да не си някфа девствена зубарка та се хващаш за такива неща а? хаахахаххаахахахахаххаха
и ако искаш да знаеш мога да си пиша много правилнооо само че барзам тук а ти и да искаш не можеш хахахахахахахахаха
така си е, по дяволите
Добре, че LadyDi е достатъчно интелигентна и ерудирана и не ти пада на нивото.
Нямам думи.
Вече май не искам да имам деца
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Извода от цялата история: Присмял се райбер на крив пирон.
аре не ми говорете вижте се кви сте задрастени по цял ден висите във форумите и сте с по 1000000 мнения бе. Маика ти е ерудирана смразяваща и тоя чочо ли е къв е там и да иска не може да има деца хахаххахаха
под нивото сте ми