Първоначално написано от OpaSnata_LaDyyy Другия пат внимаваи кои казваш че ше яде бои или поне не казваи на тояяя дето искаш да яде бои паролата си ахахахахааххахаах Маи брат ми бая си е поиграл с тебе зимата на село аре млакни на село си е на село сега сме в пловдив
Първоначално написано от nansi__00 аре млакни на село си е на село сега сме в пловдив ти млакна ли като те накарах сега ше те чукат в газа ахахаххаахахахахах
Първоначално написано от OpaSnata_LaDyyy ти млакна ли като те накарах сега ше те чукат в газа ахахаххаахахахахах може да й харесва, що я плашиш все пак оправи гаджето ти...
This world is spinning around me This world is spinning without me And every day sends future to past Every breath leaves me one less to my last
Първоначално написано от LadyDi може да й харесва, що я плашиш все пак оправи гаджето ти... маи на тебе ти харесва наи много
Първоначално написано от OpaSnata_LaDyyy ти млакна ли като те накарах сега ше те чукат в газа ахахаххаахахахахах ползвам си другия фейс https://www.facebook.com/sladkomalkoneshtu аре пиши като си мн отворена БОКЛУК _l_
Първоначално написано от LadyDi дори на мен не ми се заключва тая тема... Моля те, недей! :Д
Правила