.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12
    Мега фен Аватара на awerw
    Град
    у ТилиЛеЙската г0рА

Десктоп на уин 7

Наскоро си пуснах седмица, сложих активатор уж добре, но след 10 дена пак ми поиска да я активирам, пробвах със стария не се получи, а и от време на време ми излизаше Windows is not genuine, нещо подобно. Та изтеглих друг активатор, с него се получи, но това съобщение дето го написах в горното изречение започна да излиза по-често и проблемът е, че каквато картинка или тема си сложа на десктопа след определено време, няма и 30мин се маха сама... Иначе уина си върви без грешка, но точно след като се ъпдейтна до сървис пак уан, което отне няколко дни постоянни ъпдейти, а аз не знаех как да ги спра, ми поиска пак да активирам, само за инфо де, а сега като вляза с десен бутон My computer и ми пише пак че нещо не съм го активирал, некви такива щуротии, но не ми пише след колко дни ще спре... та проблемът ми е с десктопа
    sapphire5

lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?
    miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek

Град
    у ТилиЛеЙската г0рА
    Цитирай Първоначално написано от 8bit Виж мнението
    неще
    sapphire5

miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek

Преинстал, и активация с читав активатор, или този който даде момчето по горе..

Т'ва го ползвам редовно

Повече от фен Аватара на 8bit
    Цитирай Първоначално написано от Mammoth9898 Виж мнението
    Нито му трябва преинсталация, нито това е активатор.

Автора ще може ли да даде снимка? Ако проблемът е с валидацията на Windows Genuine, това, което додох би трябвало да свърши работа. Другият вариант е да пробва с този активатор. Предполагам в торента има наръчник, но ако не можеш да се оправиш ми пиши лично.

Град
    у ТилиЛеЙската г0рА

проблема е че се маха картинката от десктопа, да си повторя
    sapphire5

Този туул е точно за това, но явно съм сгрешил версията. Пробвай с това. Може да се наложи да спреш антивирусната програма.

Град
    у ТилиЛеЙската г0рА
    sapphire5

Супер фен Аватара на JDeel
    Цитирай Първоначално написано от Mammoth9898 Виж мнението
    И най-добре без антивирусни, антитроянски, файъруоли, дефентери, систем рестор, ауто ъпдейт и UAC. Иначе аз Windows 7 активирам с RemoveWAT, намира се из замундата и други торенти.

Дано си се шегувал ... Windows-a дори с антивирусна е бомба със закъснител, за без не ми се мисли.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си