- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Помощ!Кой да избера?
Имам следния проблем.Цели ОСЕМ момчета ми писаха по фейсбук , че ме харесват!След като едното момче ми писа бях леко объркана но след три дни още ТРИ момчета ми писаха че ме харесват ...На другия ден още едно а след още един ден още 2 момчета ми писаха , че са влюбени в мен ...До тук стават 7 а другото момче ми писа ДНЕС...Ужас...Незнам какво да павя ...Адски съм притеснена , че 8 човека изпитват чувства към мен ...
Ахааа и ти очакваш НИЕ със анкета да изберем момчето с което ТИ ще ти стане бъдещо гадже (да не говорим че това са само имена. Не знаем нито как изглеждат нито как се държат с теб)?? Накъде отива този свят ;х
Виж сега. Трябва да харесваш едно от тези момчета дори и съвсем малко повече от другите? Помисли си, преспи с мисълта и побързай преди момчетата да станат 9![]()
![]()
Хахахахах чак и анкета пуснала
Избирам Адриян ,щот е с най якото име от изброените
Тоя форум май само за хвалби стана. Коя огледали, колко са се обяснили в любов на друга...
Мацка, осъзнаваш ли колко тъп въпрос задаваш!? Как очакват хора, които не те познават нито пък познават момчетата да ти кажат с кого да тръгнеш? Ти не знаеш ли кого най- много харесваш? Не ги знаем как изглеждат, с какъв характер са, как се държат с теб нито пък какви са твоите предпочитания.
Последно редактирано от Dannie96 : 08-29-2013 на 06:13
Снимков материал, моля.
П.С. Заложих на Александър, ще има да черпи.![]()
Днеска ще мога само на Адриан и Борис
Адриан:
Борис:![]()
Тоя с най-големия чеп.![]()
"As every cat owner knows, nobody owns a cat" - Ellen Perry Berkeley
Първоначално написано от Chacho
![]()
момиче ти сериозно ли ни питаш или се базикаш? Избери този който ти харесваш
Не виждате ли колко е отчаяно момичето, та търси помощ от нас![]()
![]()
![]()
Ако има и съвсем малка вероятност да не си поредният трол, нито един от 8те, понеже са се наговорили да те направят за смях.
Избери Денис, звучи като човек с голям пенис.![]()
Welcome to the Jungle...
Всички.... Проблема е как ще ти викат след това....
http://media.tumblr.com/tumblr_m8esfsPEkQ1qk9rl4.gif ей ги нА !![]()
избери този с най-качествената козина !
The crowd is proud
The crowd is loud
The crowd says"No"!
To friend and foe
I stand between
Of might and unseen
What's right and wrong
Debate sing song
To push away
A chance to stay
An idea born