Първоначално написано от trabi_bs 6to e :P ako ne progovori6 sega tvoita alfa az 6te n....a надера>>?
Първоначално написано от n1gh7mare09 Оня ден в сл. бряг 3 мерцедеса 124 спряха и проверяваха за оръжия Wtf tri merca tri ly4a <3 simvolika
Първоначално написано от n1gh7mare09 надера>>? na..ra
Първоначално написано от trabi_bs tri merca tri ly4a <3 simvolika datfeel
Батки с матки aqsaaxcvpv
Първоначално написано от n1gh7mare09 datfeel 4yvstvoto da spre6 do bmwe36 i da kaje6 baxti selskoto e36 i da sadne6 manqka toi nq ko da kai za benza<3
Първоначално написано от n1gh7mare09 Батки с матки aqsaaxcvpv 4ukat se za zaplatki tyk i sega iskat koravo nqkoi da gi naebe i da svyr6i f texnite ruce
Днес е ми върви обаче ...
нз ама дося 3ма с е36 са се праили на рейсъри на светофарите и 3та са падали пред 136 чивтокопитни на мерца
Първоначално написано от Meonesssss Днес е ми върви обаче ... Защо?
Първоначално написано от Meonesssss Днес е ми върви обаче ... да нямаш 3-ка от тотото?
арее пак почнаха с колите ...
Няя спирам дайте за музика тогава ?
Първоначално написано от Meonesssss арее пак почнаха с колите ... УЖАС :X
Първоначално написано от baby_baby Защо? Заляха ми гащите с уиски
Ае гледахте ли мис българия ?
Първоначално написано от Meonesssss Заляха ми гащите с уиски сорри за грубото ама не издържам да го кажа, ми близни си
Леле расте ми мъдрец :X
Първоначално написано от n1gh7mare09 сорри за грубото ама не издържам да го кажа, ми близни си аззз предпочитам от шишето
Първоначално написано от baby_baby Леле расте ми мъдрец :X Ще станеш още по- умна
Как може 2 пръста гащи, къси гащи и да ги залеят, педалиии !!!!!
Първоначално написано от n1gh7mare09 нз ама дося 3ма с е36 са се праили на рейсъри на светофарите и 3та са падали пред 136 чивтокопитни на мерца na6iq trqa e 120 konq mai 250kata e 90 konq 300 trq e 110-20
Първоначално написано от n1gh7mare09 сорри за грубото ама не издържам да го кажа, ми близни си ai q blizkame
Правила