Духай ! I'm back
Първоначално написано от n1gh7mare09 видя ли че табелите с въпрос кое е момичето излязло четвъртък вечер с рокля помагат получи ли отговори
Първоначално написано от Meonesssss Тц, николай ма садва ... Няма да пиша повече тук Лека нощ, n1gh7mare09 аз не съм само кошмар имам и нежна страна скрита дълбоко под тъмнината
Първоначално написано от n1gh7mare09 видя ли че табелите с въпрос кое е момичето излязло четвъртък вечер с рокля помагат izdadoxa q
Първоначално написано от Meonesssss получи ли отговори Да на стената лошо, че не беше стената във фб а стената на стаята ми
Първоначално написано от n1gh7mare09 аз не съм само кошмар имам и нежна страна скрита дълбоко под тъмнината tretata ry4i4ka
Аз пък вече не съм приятелче на Николай
Първоначално написано от Meonesssss Духай ! I'm back ti si mackata ti dyxai !
Първоначално написано от Meonesssss Аз пък вече не съм приятелче на Николай yey
вече он дъ некст левъл другарче хххаха
Първоначално написано от trabi_bs ti si mackata ti dyxai ! Ти умееш по-добре
Вече съм спокоен мога да си лягам, лека нощ
Първоначално написано от trabi_bs yey ама иначе ми се извиняваш на ЛС
Първоначално написано от Meonesssss ама иначе ми се извиняваш на ЛС praq se na kavaler puk i ytre nqma da pomnq poneje pix dosta
Шшшш ай правим VOL3 ?
Първоначално написано от Meonesssss ама иначе ми се извиняваш на ЛС като каза лс, ай утре пак да си говорим за обувки
Първоначално написано от Meonesssss Шшшш ай правим VOL3 ? дай утре ангера да го направи по традиция
Първоначално написано от Meonesssss Ти умееш по-добре fisherman razpravq6e drygo
Първоначално написано от n1gh7mare09 дай утре ангера да го направи по традиция а ние да спамиииим
Първоначално написано от Meonesssss Шшшш ай правим VOL3 ? ai ne
Първоначално написано от trabi_bs fisherman razpravq6e drygo ехе ма ти и на fisherman ли надуваш кавала
Първоначално написано от Meonesssss а ние да спамиииим ЙЕС бекоус уи ар БЕД
169 -> vol 3
Първоначално написано от Meonesssss ехе ма ти и на fisherman ли надуваш кавала ti si my go nadyvala
Правила