Ам обей ти кога ще тръгваш, че бая път имаш
Първоначално написано от n1gh7mare09 Ам обей ти кога ще тръгваш, че бая път имаш ???
Видях полицая К'во праите
Първоначално написано от Meonesssss Видях полицая К'во праите суша си косата а тии
Първоначално написано от baby_baby ??? меонес меонес
Първоначално написано от Meonesssss Видях полицая К'во праите поговорихте ли си ?
ааааааааа ок
Първоначално написано от n1gh7mare09 Ам обей ти кога ще тръгваш, че бая път имаш Ей ся оправям последни неща по моторчето и тръгвам КАто съм казала 01:00 съм там, ще съм там
Първоначално написано от trabi_bs :*******
Първоначално написано от baby_baby ааааааааа ок какво не ти харесва в бийтълчето
Първоначално написано от baby_baby ооооооооо предложение за брак пред цялата темааааааа :*************** daa az te obi4am
Първоначално написано от baby_baby :******* miloo <3333
Първоначално написано от Meonesssss Ей ся оправям последни неща по моторчето и тръгвам КАто съм казала 01:00 съм там, ще съм там ти знайш ли в кой град да идваш?
Първоначално написано от n1gh7mare09 ти знайш ли в кой град да идваш? Миии не Бургас ?
Първоначално написано от n1gh7mare09 какво не ти харесва в бийтълчето много е малко и предницата не ме кефи
Ем ай хубуу ще дойда в Бс да ти спестя 30 километра
Тцц Николай ми изневерява пред цялата тема, ужс ....
Първоначално написано от trabi_bs miloo <3333 slyncee <3333333
Първоначално написано от baby_baby много е малко и предницата не ме кефи http://www.cars.bg/c362628 ми щом искаш нещо голямоо
Първоначално написано от n1gh7mare09 Ем ай хубуу ще дойда в Бс да ти спестя 30 километра Еее ам ок, кажи в кой град
той не е виновен, съблазняват го
оооооооооооооооооооооооо не не :X
Първоначално написано от Meonesssss Еее ам ок, кажи в кой град Каблешково
Първоначално написано от n1gh7mare09 той не е виновен, съблазняват го ааааааа и как
Правила