Първоначално написано от trabi_bs nari4at gi otrepki Не не не те отрепките са много над този !
Първоначално написано от SurfSky Пак завале у Бургас сити Потопат идва, морето прелива Давайте са разбиим кат запоследно v opela na ivan
Първоначално написано от Meonesssss Мне аз ти говоря сериозно, че ще пребият един ЗарДи тебе ли?
Първоначално написано от n1gh7mare09 волана ти прай колата suv e a osnovata my e poliran alyminii
Първоначално написано от n1gh7mare09 ЗарДи тебе ли? Не, щото е боклук !
Първоначално написано от Meonesssss Не не не те отрепките са много над този ! samo narkomanite sa nai niz6ite
Първоначално написано от Meonesssss Не, щото е боклук ! 6te si go poly4i
волан 1,20 диаметър от москвич искам аз
Първоначално написано от trabi_bs samo narkomanite sa nai niz6ite Абе не знам, ама казваш, че е тъп боклук и ще го пребият
Първоначално написано от Meonesssss Не, щото е боклук ! боклук, моклук ще го праят да прилича на малкия мук
Първоначално написано от trabi_bs v opela na ivan Аа,чакай ся ти покажем нашия опел
Първоначално написано от Meonesssss Абе не знам, ама казваш, че е тъп боклук и ще го пребият 1 мина
малкия мук
Първоначално написано от n1gh7mare09 боклук, моклук ще го праят да прилича на малкия мук Аз ако можех също щях да го пребия, ама като го знам какъв е , най-много да ме пребии мене
Първоначално написано от SurfSky Аа,чакай ся ти покажем нашия опел опел лъвица
Първоначално написано от Meonesssss Аз ако можех също щях да го пребия, ама като го знам какъв е , най-много да ме пребии мене Сгази го с мАторЯ
Голям трафик на хода на Бургас, да зема се връщам, а n1gh7mare09
Първоначално написано от Meonesssss Аз ако можех също щях да го пребия, ама като го знам какъв е , най-много да ме пребии мене Ако можехте и да се оплождате сами, за К'во сме ви ние МЪЖЕТЕ
Първоначално написано от n1gh7mare09 Сгази го с мАторЯ Да бе, моторчето е много над него, не искам да се допира дори до тоя
Първоначално написано от Meonesssss Голям трафик на хода на Бургас, да зема се връщам, а n1gh7mare09 ДАВАЙ дАвай, назад око не подавай
ХАХААХХ спря ми кабелната хаххх
Първоначално написано от SurfSky Аа,чакай ся ти покажем нашия опел ii az otvara4kata na moreni
Първоначално написано от n1gh7mare09 ХАХААХХ спря ми кабелната хаххх i moita na RN sme
Първоначално написано от baby_baby малкия мук <3
Rn- datshit
Правила