- Форум
- По малко от всичко
- Фън, фън и пак фън
- Фън чат ! [VOL2]
Г-дин клоун, попитах ви за какви техници говорите, не ми отбягвайте въпроса...
Ти така си влязъл там, че не излизаш ....
И все пак, би ли ми казал, за какви техници ставаше дума, моля ?
шшш, да не бъркаме ролите
хмм усещам, че искаш да разбереш ама няма да ти кажа за да те дразня
![]()
Азис - Хоп [music]
ти така казваш, че ти дреме на мечката ама си знам даже преди да заспиш ще си мислиш, какъв ли беше тоя техник?![]()
дай една палачинка с шоколад и едно прясно мляко и ще си помисля, дали да ти кажа..
Азис - Хоп [music]
Има по-интересни неща, които да си мисля, преди да заспя.
Всичкото мляко бих ти дала, blqqqh, ама една палачинка ще си запазя
Е да де знам, че е по-интересно да си мислиш, как изглеждам без дрехи
Браво, многознайке вече ти връщам едната точка заради млякото - но за палачинката, ако не е цяла не важи - не искам да си я делкам с тебе, ти си лакома и ще изядеш по-голямото парче![]()
Азис - Хоп [music]
тоникккккккк
лек си![]()
Ми ти да не си мислиш, че палачинката е една ?
Ако искаш 50 взимай, една ще ми оставиш.
И неее, по-интересни са ми мислите и изобщо не са свързани с тебе![]()
няма да ти дам от обещаната си палачинка, марш оттук
ммм не, ако ти ги правиш ще ти оставя половината, иначе нищо няма да ти дам
ааа да забравих, нали искаш да влизаш в бизнеса с изкуството (цирка) и вечер мислиш, какви фокуси да правиш с плюшената ти мечка за представянето ти![]()
пък и нормално, не ме познаваш![]()
Азис - Хоп [music]
Абе момче. правиш се на забавен, но не ти се получава.
Определих те за цирка - 2 или 3 пъти ми натърти, че аз съм за там , а после се правиш на оригинален и забавен.
И тази фраза " а да забравих " , като я ползвате сте толкова банални и смешни ...
абе момиче, на мен ми е смешно тва е важнотоа така агресивна те искам, заради палачинката е нали?
още малко и ще ме набиеш усещам - http://tn.loljam.com/14/upload/post/...mouche-UFC.jpg
Азис - Хоп [music]
Ходи гледай некое друго клипче на Сафрона и си записвай да има какво да кажеш следващия път, че нещо си се изчерпал усещам...![]()
ми честно казано не го гледам често сигурно съм му гледал 2-3 клипа, НО сега погледнах за нови клипове и това ми грабна окото![]()
http://vbox7.com/play:5f1f545c54 - дай ти ще го правиш, аз ще снимам![]()
Азис - Хоп [music]
Не съм толкова проста и лигава, но ти като си навит, просто се снимай - ще се получи горе/долу същото![]()
ууу сериозни сме ще сложим за водеща на Новините по bTV, те нали са no emotional on face![]()
Щом съм влезнал да пиша мнения в форума значи ми е лигаво, но пък не мога да си изкривя толко устата - пък и не ми се пробва, щот ме мързи![]()
дай, аз щи я изкривя устата с пръсти и ще те снимам, съгласна ?![]()
Азис - Хоп [music]
Не искам да ме цензурират .... Изобщо не съм сериозна, просто си поредния който днес ми се прави на интересен
За клипа ти казах - не съм толкова лигава и проста, ама ти знаеш какво да правиш, относно клипа...
Айде снимай се и прати, да се посмеем какъв индивид си![]()
![]()
Ще е неприлично момиче на твойте години да изрича мръсни думи от устата си за тва нИдейи не се правя на интересен просто губя време в форума.. е нищо ще те разлигавиме щи сложиме и един лигавник и ще си на 6
прекалено съм хубав да правя такива клипчета
знам трябваше повече ама се усетих късно... трябваше 2 палачинки![]()
Азис - Хоп [music]
Явно не разбра какво имах предвид под цензурират ...
Не оправдавай само, не се бил правил на интересен
Аз на 6 лигавници не ползвах, така че ...
Добре бе, хубавецо, защо тогава си си отрязал главата на снимката![]()
![]()