Първоначално написано от alex18 Ти си го омаяла с красота бе, забравил къде е тръгнал :P Ама със сигурност ...
Първоначално написано от trabi_bs tyka sa navyrta edin poznaite koi e кой ?
skyykaaa
Първоначално написано от Meonesssss кой ? poznai de
Първоначално написано от trabi_bs poznai de ти ми кажи и ще позная
Ей гълъбчета :P
Първоначално написано от baby_baby Ей гълъбчета :P тук само лястовички прехвърчат ...
Първоначално написано от Meonesssss тук само лястовички прехвърчат ... И гълъбчета
3
Първоначално написано от baby_baby И гълъбчета koi sa te
Първоначално написано от baby_baby И гълъбчета мхм .. ти и xXxAngerfisTxXx
Първоначално написано от Meonesssss мхм .. ти и xXxAngerfisTxXx и ти и trabi_bs :P
Първоначално написано от baby_baby Ей гълъбчета :P
Първоначално написано от baby_baby и ти и trabi_bs :P tq ne me iska
Първоначално написано от trabi_bs tq ne me iska
Първоначално написано от trabi_bs tq ne me iska виж го как лъже, той не ме иска и обвинява мен !
Първоначално написано от Meonesssss виж го как лъже, той не ме иска и обвинява мен ! аааааааа нз нз вие си знаете аз не се бъркам
http://vbox7.com/play:03b7ad0794
Първоначално написано от Meonesssss виж го как лъже, той не ме иска и обвинява мен ! ti ne me iska6 az ti predlojix pre celiq forym
Първоначално написано от trabi_bs ti ne me iska6 az ti predlojix pre celiq forym аууууууууууууууу колко романтично
Първоначално написано от trabi_bs ti ne me iska6 az ti predlojix pre celiq forym ти каза да вляза, аз казах добре и ти каза недей
Първоначално написано от Meonesssss ти каза да вляза, аз казах добре и ти каза недей хахахахахахахахаха а нее
.
Първоначално написано от Meonesssss ти каза да вляза, аз казах добре и ти каза недей 6toto ne iska6 >33333333333333333333333333
Първоначално написано от trabi_bs 6toto ne iska6 >33333333333333333333333333 виж как искаш да спорим .. !
Правила