Първоначално написано от trabi_bs dobre sam :P kakvo praika6 :P Сега се прибрах ти какво правиш :P
Да вА питам някой учил ли е в механото?
божееееее какви тъпи хора има един в една тема много ме нервира :@
http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi...s&slink=427t2l
Първоначално написано от n1gh7mare09 Да вА питам някой учил ли е в механото? azz angerfisa i surfa
Тая година ли завършихте? бейби кой те дразни?
Първоначално написано от n1gh7mare09 Тая година ли завършихте? бейби кой те дразни? ето виж http://www.teenproblem.net/forum/sho...BB%D0%BA%D0%B0
вижте какви коментари само е писал
Първоначално написано от baby_baby божееееее какви тъпи хора има един в една тема много ме нервира :@ navsqkude gi ima ignorirai gi
Първоначално написано от trabi_bs navsqkude gi ima ignorirai gi ама тоя прекали просто и без това тия дни не ми е добре тоя още по ме ядоса
Първоначално написано от n1gh7mare09 Тая година ли завършихте? бейби кой те дразни? te da az ne ti kyde y4i6
Първоначално написано от n1gh7mare09 Добър "ден" както вика меонесс ама разбира се !
Първоначално написано от baby_baby ама тоя прекали просто и без това тия дни не ми е добре тоя още по ме ядоса oyy gorki4koto iska6 li da se razveselim :P
Първоначално написано от Meonesssss ама разбира се ! ti me izostavi
Първоначално написано от trabi_bs ti me izostavi мене ме нямаше
Първоначално написано от trabi_bs oyy gorki4koto iska6 li da se razveselim :P дааааааааа тия дни толкова ми е тъжно че нз вече......... ;(
Любимият ми полицай днес беше на смяна !
Първоначално написано от baby_baby дааааааааа тия дни толкова ми е тъжно че нз вече......... ;( ooo
Първоначално написано от Meonesssss Любимият ми полицай днес беше на смяна ! ииииииииииииии
Първоначално написано от Meonesssss ooo
Първоначално написано от baby_baby дааааааааа тия дни толкова ми е тъжно че нз вече......... ;( na Ls vij kak go nasolix oniq
Първоначално написано от Meonesssss мене ме нямаше sega te ima no si dale4 ot men
Първоначално написано от trabi_bs na Ls vij kak go nasolix oniq ок е са отивам на лс
Първоначално написано от baby_baby ииииииииииииии пита ме имам ли си приятел
Първоначално написано от trabi_bs sega te ima no si dale4 ot men защото ти така искаш ...
Правила