.
Затворена тема
Резултати от 1 до 5 от общо 5

Question Как да я заговоря?

Здравейте деца, за първи път пиша в този форум. Ще карам по същество. В клиниката за психично болни възрастни хора срещнах любовта на живота си(аз съм на 74 а тя половин век по-голяма). Влюбих се от прав поглед в нея, тези гърди, покриващи красивите и колена, тази усмивка, благодарение на която можех да видя красивият и врат, тези ръце, кожата от които я покриваше като с одеяло. Тя много често разкарва за 80-те години на 18 век, които са били най-хубавите в живота и. Нейното мото е: живей днес че утре ще забравиш. Тя често си разнообразява деня на човек от 6-тата възраст като публикува най-различни неща тук под името marilyn (Любимото и момиченце на времето). Кажете ми как да я заговоря, моля ви.

Помогни и за си събере прелестните гърди, а преди това вземи виагра, като се наведе да те удари, ще види изскачащия ти член и ще те яхне ;д
    this is me

Аз ще колабирам докато го вдигна(не е от възрастта), а и после няма да намеря мишената. Това са работи за по-младите 60 годишни хора.

Придърпай я в някоя тъмна уличка докато се прибира от някъде, тогава ще не ще, ще говори с теб.

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    Аз
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове