- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Яд ме е, че не съм му първата
Как може да те е гнус от човека който обичаш? Какво ти пука че не си му първата?
ми да беше побързала да му пуснеш преди нея
за къде се пазиш, на 16 си вече
Според мен не става дума за това, че се гнуси от човека, когото обича, нито за това, че го упреква, че не се е пазил до сватбата и така нататък. Поне според мен, когато човек започне да прави секс редовно и той се превърне в ежедневие, забравя, че всъщност е нещо специално. Забравяме момента, в който сме си мислели за първия път, за това какво изобщо е чувството по време на секс, за чистото любопитство. И после, всеки от нас знае, че първия път се помни (поне при повечето хора е така), защото е нещо важно, почти като начало на нов живот.
И понеже на това момиче му предстои този заветен първи път и то явно обича момчето, с което е решило да бъде, то си представя как винаги ще си го спомня. А именно, как ще помни, че той и е бил първият, че я е въвел в тези неща, които до този момент са й били непознати и това ще го направи доста важна личност, на когото е дала и от когото е взела доста. От друга страна, тя няма да е същата личност за него, защото това се е паднало на някоя друга. И може би това я кара да се чувства не толкова специална за него, което я кара да ревнува, малко или много.
Когато порасне наистина може би ще спре да мисли така, но сега за нея е важно. Не я нападайте така.
напротив.. тя иска той да е нейна собственост и едва ли не никой да не го е пипал
.. еми не става.. всички имат един гаден момент в който като си помислят,че приятеля им/приятелката им е имал други/друга/друг преди тях им става тъпо и е нормално,но не чак до такава степен ..точно за това разговорите са бившите не са препоръчителни... това нейното вече си е чувство за собственост.. тя още малко от майка му ще го крие![]()
![]()
.. имал е -имал е,нищо не можеш да направиш.. щом вече не са заедно значи има за какво и щом той е с теб значи ти имаш нещо повече.. ако те обича и ти го показва и ти показва,че бившата му вече наистина е такава значи всичко е ОК,а тия филми си идват само и единствено от теб .. сама се тормозиш
За това намираш девствена, спиш с нея и и режеш гърлото. Така ще си и първи и последен - пълно щастие![]()
^^^^^^^^^^^^^^Две луди се намериха, направете си лесбийско свиждане на "чистокръвните".^^^^^^^^
Хаха щи напраа един един удар в ташаците щот си много отворен
Последно редактирано от melany94 : 08-30-2013 на 23:51
Абе не ми казвай аз колко съм отворена, че по отворена от калната ти дупка нема. И да ти ги турим у човката, като съм гей.
Брей травестит с комплекси. Явно след като и двамата сте със сменени полове пак е възможен половият акт. Травеститите не заслужават моя хейт затова ти и гаджето си вкарайте по една краставица в задника и лягайте да спите.
Абеееееее ми ядеш кура кът съм травестит.
@Melany94 нe,че нещо,ама е ужасно грозно момиче да говори по този начин.
Fisherman едва те дочаках, трябваше ми мнение от истински дърт травестит.