- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Всички тъпи момчета,които се правят на Beliebers и/или Directioners!!!
Не знам за вас, но аз много се нервя на момчета, които се правят на билийбъри и дайрекшънъри само, за да впечатлят някое готино момиче например. Аз си признавам - момче Belieber съм от 2009 и момче Directioner от 2011 г., но не се преструвам! Аз съм с тях от началото и ще съм с тях докрай! Но имам един приятел, който УЖ е Belieber и Directioner. Постоянно слуша тяхна музика с мен, има хиляди техни песни на таблета си. Днес си смених корицата във фейсбук и той каза, че 1Д и Джей Би са гейове, как така ги харесвам!!!! Имате ли такива случаи? Мен такива подобни, ме вбесяват!!!
За кво говориш, бе? За педали става дума, нали?
колко драматично...истинския фен срещу фалшивите...
стегни се малко
Абе, кво си хабиш нервите за глупости?
Така ли иначе, и One Direction, и Justin Bieber не са нищо особено. Момчета, които пропиляват таланта си в глупави песни.
не разбрах биелеберас и директионерс какво е![]()
n00bs
майкооооооооооооооооооооо оооо
бахти хората![]()
Металика форевър!
Говорех образноИНАЧЕ ОБЩО ТЕ ИМАТ КЪМ 200-300 ПЕСНИ
И не, не са на по петнадесет години! От 1Д членовете са на 19-20-21, а Джъстин е на 19!
![]()
Виж кво мойто момче dimitar някой-си! Поне за мене няма специално създадена тема в Кофата, за да ме плюят всички, както има създадена за тебе! Препоръчвам ти да си изтриеш сегашната регистрация и да си направиш нова, щото всички в сайта те мразят!
Ахаха какво по-гей има от момче слушащо тези музикални извращения? Както се пее в една песен на Motionless In White-"Making saints out of useless pop stars, where's the intelligence?"
Аз пък много се нервя на такива превзети фенове на One Erection и Джъстин Бийбър, които само ги защитават и не спират да мрънкат как те са най-добрите, най-талантливите и т.н. и че никой няма право да ги обижда само защото не ги харесва (или защото им завижда, от мисълта за което ме напушва смях), а в същото време оплюват останалите групи и изпълнители без да знаят за какво иде реч.
И за какъв хейт ми говориш? Очевидно си някакъв ретард на 12 години и нямаш нищо общо с този, за който се представяш. Харесвай си ги, каквото искаш прави, но моето мнение няма как да се промени. Като за начало, Джъстин трябва да спре да си смъква блестящия анцуг на всеки концерт толкова, че да му се виждат слиповете. Да си имаме уважението.