.
Отговор в тема
Страница 4 от 7 ПървиПърви 1234567 ПоследнаПърви
Резултати от 76 до 100 от общо 166

Тема: Въпросче

Супер фен
    Лол, а ако видиш някакъв задръстеняк със стипендия по история ще се спреш, ще го заговориш и ще се ужените ли .. Историка, не се обиждай. Дадох пример.

Цитирай Първоначално написано от muhatacece Виж мнението
    Лол, а ако видиш някакъв задръстеняк със стипендия по история ще се спреш, ще го заговориш и ще се ужените ли .. Историка, не се обиждай. Дадох пример.
    Да

Супер фен Аватара на tonique
    Град
    София де Жанейро
    Цитирай Първоначално написано от Violenza Виж мнението
    ...
    И ние така.
    Ееее, айде се едно ти не правиш грешки в изреченията .. ;d

Нека заменим "че не припада" с "влияе" статуса им
    Азис - Хоп [music]

Супер фен Аватара на maldini
    Град
    2 метра под земята
    Цитирай Първоначално написано от horacio Виж мнението
    Мускулестите мъже за мен са само за да си изплакна окото с тях. Да погледам, да се понаточа, но дотам. Аз съм човек, който винаги търси по-дълга връзка и някак си като видя мускуляга, автоматично ми влиза в главата, че е глупав и надут. С такива хора не се разбирам най-малкото. Външният вид е от значение - да. Дотолкова, че само да ми направи някакво първоначално впечатление и натам вече всичко зависи от това, което има в главата.
    Не знаех,че всички мускулести мъже са глупави . Да ти имам и логиката . И тва ,че такива мъже са те отрязвали ,не значи че не се разбираш с тях :дд. Гроздето е кисело.
    Последно редактирано от maldini : 08-31-2013 на 00:25

Авторе, мислиш ли, че една жена няма да се загледа по някое хубаво мускулесто момче с акъл в главата(не знам защо мислите, че двете неща не са съвместими изобщо), а ще тръгне да "съблюдава" и сваля някакъв очилат пудел 120кг с отлични оценки в студентската книжка, облечен по женска мода от 19 век? Е, хайде моля ти се, за всеки влак си имало пътници, ама то е за нормалните случаи. Ти нито тяло, нито характер имаш от това, което гледам, нито правилното отношение към жените. Най-забавното ми беше, че в една тема каза: "Не искам приятелка, не съм си взел." (перифразирано). Хахахах, ами поискай и си вземи, какво ни измъчваш тука с въпросите си?
    Последно редактирано от Spikyhedgehog : 09-01-2013 на 07:13

Цитирай Първоначално написано от Cloud9 Виж мнението
    А пък вие,мъжете, защо не харесвате умни и пълнички момичета, а си падате по кльощави задници и големи цици?
    Точно. Природа. Ходи се бори с нея. Това обаче не означава, че всички жени търсим само и единствено това в мъжете. Нормално е да ни привличат хубави изваяни мъжки тела. И под това нямам предвид някакви напомпани батки', мен лично това ме отблъсква.

Цитирай Първоначално написано от istorika Виж мнението
    виж сега,аз харесвам в едно момиче не толкова тялото,колкото душевната красота,и какво ако е пълничка,няма никакъв проблем,стига да е душевно красива
    Заради това не съм съгласна с първото ти мнение. Да, нормално е на пръв поглед да бъдеш привлечен от външния вид, това не означава, че 'си падаме само по мускулести'. Не бих се обвързала с човек, само защото ми харесват мускулите му. По-скоро обратното. Искам да е умен, зрял човек, свободно мислещ и най-вече със собствено мнение, да ме уважава и цени, пък останалото вече, дали ще е мускулест, или не, няма особено значение. Разбира се това би било бонус. + Горния коментар на Иво. Ако си с нагласата, че никой няма да те хареса и постоянно се чудиш защо нямаш приятелка и т.н., няма и да имаш. ЛОЛ. Сериозно, ако ти сам не се харесваш, такъв какъвто си и не се възприемаш, няма как да очакваш някой друг да те хареса. (:

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    Кака ви пък харесва мускулести мъже. С плочки.

В крайна сметка, обаче, какъвто и да е външният вид, трябва да има какво да си кажете, след като си вдигнете гащите. Не е задължително да е гений/отличник/носител на Нобелова награда. Достатъчно е да пасва на твоя собствен умствен капацитет, да може да те предизвиква да разговаряте. Пък ако има плочки на корема - още по-добре
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

Ами външността и умът вървят ръка за ръка. Просто винаги първото впечатление е начинът,по който изглеждаш и след това вече какво имаш в главата. Да си умен е хубаво, но трябва и да се грижиш за външността си за да си вдигнеш малко самочувствието.

Повече от фен Аватара на istorika
    да,права си Mary Sue

Мега фен Аватара на horacio
    Град
    Кофаландия
    Цитирай Първоначално написано от maldini Виж мнението
    Не знаех,че всички мускулести мъже са глупави . Да ти имам и логиката . И тва ,че такива мъже са те отрязвали ,не значи че не се разбираш с тях :дд. Гроздето е кисело.
    Не всички, но тези които познавам са и се е изградил някакъв стереотип в мен относно тях, знам ли. Не са ме отрязали, изобщо не съм се занимавала с подобни, разговаряла съм и не са ми харесвали.
    nigga stole my bike

Голям фен Аватара на sunshine :**
    всеки е със различни предпочитания :ДД аз бих харесвала и двата типа които спомена :ДД но много мразя някой който е мускулест и плочест и през 2 минути го разглася сякаш ние не го виждаме, или пък някой интелигентен , ама само с ученето си живее , с две думи зависи от човека най-вече

Супер фен
    пак ще го кажа, докато не получа +1 на коментара !
    Тренирай, защото няма от пръв поглед да се влюбят в характера ти, или в коефицентът ти на интелигентност !

Град
    Варна
    пак ще го кажа, докато не получа +1 на коментара !
    Тренирай, защото няма от пръв поглед да се влюбят в характера ти, или в коефицентът ти на интелигентност !
    няма да получиш +1 от мен, докато не го изпишеш правилно

Супер фен
    Сега ще се съдим по грешките ли ? Аз мога да почна

Град
    Варна
    Сега ще се съдим по грешките ли ? Аз мога да почна
    be my guest

Супер фен
    no problem, psycho .. Сега ще си правим състезание. Внимавай да не сгрешиш, ма да знаеш, че догото ще ти изяде сладко котката

Град
    Варна
    Ще се постарая.

Супер фен
    А аз да намеря твои грешки

Голям фен Аватара на Smith_6
    Каквото и да ти говорят горните парите винаги са привличали жените по-добре от мускулите и ума(сега ще дойде егати хейта от хора които не искат да признаят реалността).

Повече от фен Аватара на istorika
    Вече се загуби интереса към темата гледам

Супер фен Аватара на umri
    Град
    Студентски град
    Защо момичетата си падат повече по мускулести мъже,отколкото по умни ?
    Не че няма и такива,които харесват умни,но повечето от вас момичета ще предпочетете някой с мускули отколкото някой с коефициент на интелигентност 160 примерно,но без тяло
    Ако си наистина умен в по-абстрактен план, сам ще се досетиш да положиш труд върху тялото си, за да не изглежда мазно и безформено. Достатъчно е просто да си по-слаб, като не е задължително да си нацепена батка. Ако си достатъчно умен, ще знаеш или ще научиш, че външността е важен фактор, но не е на първо място при жените. Виждал съм как 110 килограмов човек става 70, така че без оправдания.

Ако си наистина толкова умен, ще можеш да достигнеш такова ниво, че ще знаеш малко повече за това от какво всъщност имат нужда жените. Външният вид е поправим с тренировки, подходящи дрехи се купуват, опит с жени се трупа, но трябва да знаеш какво правиш. Когато имаш определен проблем, си правиш план за действие, точки за отстраняване на проблема и гониш целта. Ако целта ти е да си намериш красива приятелка, няма да е лесно, но е далеч от невъзможно.
    Temet Nosce

벨야카

ХАХАХА бахти спрелата тема. Май проблема наистина идва още от ника "историка" ,ако беше "изобретателя на iphone" или "собственика на плейбой" всички щеха да са ти влюбени в "ума"!Има разбира се и изключения срещал съм страхотни момичета,който наистина изобщо не се вълнуват от пари и плочки,противно на това,което си мислите са и красиви!Абе да ти кажа сериозно най-важно за момичетата не е "амплитудата на бицепса" или колко си умен, а най-важното е отношението ти към нея...

Защо момичетата си падат повече по мускулести мъже,отколкото по умни ?
    Не че няма и такива,които харесват умни,но повечето от вас момичета ще предпочетете някой с мускули отколкото някой с коефициент на интелигентност 160 примерно,но без тяло

Ми както пишеше на една картинка в фб " Тренирай, защото никой няма да се влюби от пръв поглед в характера ти" или нещо от този род беше. Всеки човек харесва различни неща, просто такива момчета радват окото и то особено като са без блуза. Все пак и външния вид е важен, но тва не означава, че като имаш много яко тяло всички ще те харесват. Но както е казано за всеки влак си има пътник. Това, че ние ги харесваме... ми да харесваме такива момчета, точим лиги и т.н. Но като се върна назад никое от моите гаджета имат мускулесто тяло, просто бяха слаби, но не и хърби. И с това безполезно откъсване от темата, просто не мисли повече по тази тема и си живей живота.

На същото мнение съм и аз Иво, най-важното е ти да се харесваш и да излъчваш самоувереност.

Голям фен Аватара на Smith_6
    Вече се загуби интереса към темата гледам
    Просто са се сетили, че говоренето на празни приказки и обсъждането на въпрос, чиито отговор всички знаят но въпреки това никой не си признава, във форум, в който има 100-200 души по които далеч не може да се съди за мнението на обществото, е безполезно.

батка може да си интелигентен ама ако не можеш да кажеш два лафа на кръст няма как да се получи номера само споко малко повече социални контакти с момичета за да се поразчупиш малко а не като видиш някое яко момиче и да си гълташ езика както се изразява един мой приятел "за всеки влак си има пътници но първо трябва да си вземеш билет" и че така де докато не се научиш да говориш с момичета няма как да си хванеш такова

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си