- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Въпросче
I personally prefer cute smart boys with glasses.But men (without six packs etc) are nice too.Blond prefered
Защото мускулестите са по-красиви и плодовити, плюс което могат да предложат много по-добър секс от някой книжен плъх
Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО
Първоначално написано от TykaSePisheNick
хаха,да ама умирате на по 30-40 години максимум от тия добавки които взимате,не ми се прави на много голям,хаха,не е прочел 3 книги през живота си,хаха,като вземеш моето образование може тогава да си говорим
Понеже отпивах поредната глътка от протеиновия ми шейк докато ти четях мнението реших и аз да се включа в тази тема.
Абе човек - този стериотип мускулест ама тъп е една голяма ама голяма глупост.Аз съм в фитнеса почти всеки ден , тичам и какво ли друго не тренирам и въпреки всичко уча като луд за кандидатстудентските изпити , и в момента чета шестото клеймо на Дан Браун. Така че това да си тъп и да тренираш не е константа.
Се пак всеки гледа и външността и после определят за ума.![]()
Четох една книга, в която бяха описани резутатите от доста проучвания, та казват хората, че първото впечатление се създава в първите 4 секунди от запознанството. Там основна роля играе външния вид, жестовете, поведението и езика на тялото като цяло.
Моето мнение: Не е нужно да си супер секси, за да създадеш добро първо впечатление. Никой не си избира как да изглежда, но ако човекът отсреща види в теб един уверен, лъчезарен и разбран човек, не е гаранция, че ще те пожелае сексуално, но на 90% би контактувал отново с теб. После останалото![]()
I'm inside! Open your eyes! I'm you! Sad but true!!!
Дали? Не 3, а над 50 съм прочел през живота си + това, че уча в СУ, + това, че не взимам никакви добавки и сигурно съм ебал повече пъти засега, отколкото ти изобщо ще ебеш през живота си, така че кво можеш да ми кажеш? Жал ми е, че ти ще умреш тъжен, когато някоя 150 килограмова космата кранта се претърколи в леглото ти върху теб, докато хърка.
Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО
Първоначално написано от TykaSePisheNick
Ама аз си имам някаква мешавица от двете за приятел... Първо беше умен, сега е И мускулест.
готино е да си магистър по история,знаете ли,чувството е невероятно
не мога да проумея дали ви пързаля по тънката лайсна или просто е... така
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
магистър по история ли си?
да,точно преди 2 седмици си защитих магистърската теза
Тренирай, никоя няма да се влюби от пръв поглед в характера ти..
Какъв ти е проблема да бъдеш умен и с яко тяло? .. Комплексар. Както каза някой по-нагоре- "трудно е да се влюбиш в мозъка на някой... "
Платон е казал- " тялото е затвор за душата" така че не е ли по-важно какво имаш вътре,а не в какво си обвит от вън
Защото мусколите им омайват главите :Х