.
Отговор в тема
Страница 5 от 7 ПървиПърви 1234567 ПоследнаПърви
Резултати от 101 до 125 от общо 166

Тема: Въпросче

Супер фен Аватара на maldini
    Град
    2 метра под земята
    Цитирай Първоначално написано от umri Виж мнението
    Ако си наистина умен в по-абстрактен план, сам ще се досетиш да положиш труд върху тялото си, за да не изглежда мазно и безформено. Достатъчно е просто да си по-слаб, като не е задължително да си нацепена батка. Ако си достатъчно умен, ще знаеш или ще научиш, че външността е важен фактор, но не е на първо място при жените. Виждал съм как 110 килограмов човек става 70, така че без оправдания.

Ако си наистина толкова умен, ще можеш да достигнеш такова ниво, че ще знаеш малко повече за това от какво всъщност имат нужда жените. Външният вид е поправим с тренировки, подходящи дрехи се купуват, опит с жени се трупа, но трябва да знаеш какво правиш. Когато имаш определен проблем, си правиш план за действие, точки за отстраняване на проблема и гониш целта. Ако целта ти е да си намериш красива приятелка, няма да е лесно, но е далеч от невъзможно.
    евала,няма какво повече да се каже по темата

Мега фен Аватара на baby_baby
    Цитирай Първоначално написано от SisiJ Виж мнението
    Никога не съм си падала по мускулести момчета.
    Не ми допадат изобщо. Харесвам момчета с нормално телосложение,но не и 'бъгнати' от мускули.

Сега като се замисля никога съм нямала приятел, който да е с огромни мускули...големи плочки.. и т.н.
    Но както каза LadyDi "трудно е да се влюбиш в мозъка на някой.." !
    +1

I personally prefer cute smart boys with glasses.But men (without six packs etc) are nice too.Blond prefered

Мега фен Аватара на fenastz
    Град
    Land of the blind
    Защото мускулестите са по-красиви и плодовити, плюс което могат да предложат много по-добър секс от някой книжен плъх
    Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО

Цитирай Първоначално написано от TykaSePisheNick
    Вие сте много глъми.Са ревете, че темата е стара, ама после някой като направи нова тема със същото заглавие ще има да ревете "има такива теми" и нз. си кво..В шибаното си трупане на мнения и сами се обърквате..

Повече от фен Аватара на istorika
    хаха,да ама умирате на по 30-40 години максимум от тия добавки които взимате,не ми се прави на много голям,хаха,не е прочел 3 книги през живота си,хаха,като вземеш моето образование може тогава да си говорим

Голям фен Аватара на Illusion772
    Цитирай Първоначално написано от istorika Виж мнението
    хаха,да ама умирате на по 30-40 години максимум от тия добавки които взимате,не ми се прави на много голям,хаха,не е прочел 3 книги през живота си,хаха,като вземеш моето образование може тогава да си говорим
    Понеже отпивах поредната глътка от протеиновия ми шейк докато ти четях мнението реших и аз да се включа в тази тема.
    Абе човек - този стериотип мускулест ама тъп е една голяма ама голяма глупост.Аз съм в фитнеса почти всеки ден , тичам и какво ли друго не тренирам и въпреки всичко уча като луд за кандидатстудентските изпити , и в момента чета шестото клеймо на Дан Браун. Така че това да си тъп и да тренираш не е константа.

Супер фен Аватара на spopi
    Се пак всеки гледа и външността и после определят за ума.

Голям фен Аватара на bitchwolf
    Град
    Sofia
    Четох една книга, в която бяха описани резутатите от доста проучвания, та казват хората, че първото впечатление се създава в първите 4 секунди от запознанството. Там основна роля играе външния вид, жестовете, поведението и езика на тялото като цяло.
    Моето мнение: Не е нужно да си супер секси, за да създадеш добро първо впечатление. Никой не си избира как да изглежда, но ако човекът отсреща види в теб един уверен, лъчезарен и разбран човек, не е гаранция, че ще те пожелае сексуално, но на 90% би контактувал отново с теб. После останалото
    I'm inside! Open your eyes! I'm you! Sad but true!!!

Мега фен Аватара на fenastz
    Град
    Land of the blind
    Дали? Не 3, а над 50 съм прочел през живота си + това, че уча в СУ, + това, че не взимам никакви добавки и сигурно съм ебал повече пъти засега, отколкото ти изобщо ще ебеш през живота си, така че кво можеш да ми кажеш? Жал ми е, че ти ще умреш тъжен, когато някоя 150 килограмова космата кранта се претърколи в леглото ти върху теб, докато хърка.
    Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО

Цитирай Първоначално написано от TykaSePisheNick
    Вие сте много глъми.Са ревете, че темата е стара, ама после някой като направи нова тема със същото заглавие ще има да ревете "има такива теми" и нз. си кво..В шибаното си трупане на мнения и сами се обърквате..

Мега фен Аватара на tori
    Ама аз си имам някаква мешавица от двете за приятел... Първо беше умен, сега е И мускулест.

готино е да си магистър по история,знаете ли,чувството е невероятно

Мега фен Аватара на 102
    АХАХахахахахаХаХа.. ти сериозно ли, веее ?>!>?!??!>/.

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    не мога да проумея дали ви пързаля по тънката лайсна или просто е... така
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

темата става все по-интересна,хахха

Град
    Варна
    магистър по история ли си?

да,точно преди 2 седмици си защитих магистърската теза

Супер фен Аватара на prince
    Тренирай, никоя няма да се влюби от пръв поглед в характера ти..

Супер фен Аватара на CoockieMonster
    Какъв ти е проблема да бъдеш умен и с яко тяло? .. Комплексар. Както каза някой по-нагоре- "трудно е да се влюбиш в мозъка на някой... "

Платон е казал- " тялото е затвор за душата" така че не е ли по-важно какво имаш вътре,а не в какво си обвит от вън

Град
    Варна
    Платон е казал- " тялото е затвор за душата" така че не е ли по-важно какво имаш вътре,а не в какво си обвит от вън
    да, за теб може би
    понеже като магистър по история ми цитираш Платон, ето ти друга трактовка - на икономически магистър
    тялото е продукта, който представяш пред света... ако душата ти не е опакована представително, търсенето ще отбележи значителен спад

хаха,това ми хареса много

Повече от фен Аватара на stynioo
    Град
    Sofiq
    Цитирай Първоначално написано от Illusion772 Виж мнението
    Понеже отпивах поредната глътка от протеиновия ми шейк докато ти четях мнението реших и аз да се включа в тази тема.
    Абе човек - този стериотип мускулест ама тъп е една голяма ама голяма глупост.Аз съм в фитнеса почти всеки ден , тичам и какво ли друго не тренирам и въпреки всичко уча като луд за кандидатстудентските изпити , и в момента чета шестото клеймо на Дан Браун. Така че това да си тъп и да тренираш не е константа.
    наистина..Дан Браун?
    има го в матурата , споко.
    всъщност.. вече след като го каза не изгледаждаш толкова умен.

Супер фен Аватара на prince
    Защо момичетата си падат повече по мускулести мъже,отколкото по умни ?
    Не че няма и такива,които харесват умни,но повечето от вас момичета ще предпочетете някой с мускули отколкото някой с коефициент на интелигентност 160 примерно,но без тяло
    Никоя няма да се влюби в интелигентността или в характера ти от пръв поглед, тъй че тренирай

Голям фен Аватара на Illusion772
    Цитирай Първоначално написано от stynioo Виж мнението
    наистина..Дан Браун?
    има го в матурата , споко.
    всъщност.. вече след като го каза не изгледаждаш толкова умен.
    Извинявай , да съм казал някъде че Дан Браун го има в матурата , или че въобще ме интересува матурата?

За мненията на Принца + 1 от мен

V L A D O 0 4 9
    Guest
    Защото мусколите им омайват главите :Х

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си