.
Отговор в тема
Страница 6 от 7 ПървиПърви ... 234567 ПоследнаПърви
Резултати от 126 до 150 от общо 166

Тема: Въпросче

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от V L A D O 0 4 9 Виж мнението
    Защото мусколите им омайват главите :Х
    Ти имаш ли мускОли?
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

BadBlueTroll Мега фен Аватара на psychopath
    Град
    София
    Лесно е да искаш, важното е да можеш да предложиш нещо срещу това, което искаш да получиш. :О

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от Violenza Виж мнението
    Опасни сте с тия клишета. Чудя се в чии ли очи би звучало мъдро...
    е де, винаги има един период от младостта, когато клишетата звучат мъдро

Голям фен Аватара на Illusion772
    Цитирай Първоначално написано от LadyDi Виж мнението
    е де, винаги има един период от младостта, когато клишетата звучат мъдро
    Даде , много хубаво че мислиш така , само искам да те питам нещо. Щом тези клишета не са истина , защо тогава никога ама никога не съм виждал некакъв дебел чичка с бирено коремче да се разхожда с някаква яка мацка (изключвам случаите в които този чичка е паралия)?

Град
    Варна
    Защо ги изключваш? Щом ги изключваш, означава ли това, че смяташ, че паралиите са особено интелигентни и яките мацки дето ходят с тях са влюбени в характера им?
    Не съм казвала, че в клишетата няма истина. А че е глупаво да се водим по тях.

Цитирай Първоначално написано от LadyDi Виж мнението
    Защо ги изключваш? Щом ги изключваш, означава ли това, че смяташ, че паралиите са особено интелигентни и яките мацки дето ходят с тях са влюбени в характера им?
    Не съм казвала, че в клишетата няма истина. А че е глупаво да се водим по тях.
    Не смятам паралиите за много умни , макар и да има винаги някои изключения.Това което искам да кажа е че жените се влюбват или в парите или в тялото или в положението на мъжете в обществото, и е нелепо да смятаме че някое момиче/жена може да се влюби от пръв поглед в 200 килограмовия интелигентен сладур, които нема 1 стотинка в джоба и дъха му вони на чесън.Така че на които не му се стой сам и не иска да е вечния Квазимодо - да ходи да тренира и да бачка , а не да поства в форумите като например Историка и няколкото други индивида на неговото мнение които срещнах по-горе.....

П.С. Искам да се извиня ако мненията звучат обидно или леко фанатично за някой , но аз подобно на някои хора не съм роден с перфектните гени и си скъсвам г*за от работа, и затова се дразня на някои мрънкала в форумите.
    Последно редактирано от Illusion772 : 09-27-2013 на 09:47

Град
    Варна
    Съгласна съм.
    Но това не прави клишето, по-малко клише

Супер фен Аватара на Cloud9
    Аз пък мразя някой да се оправдава с това че има недостатъци във външния си вид и да ги приема като единствената причина да няма гадже.Аз не съм първа убавица, но от липса на кандидати никога не съм се оплаквала.Ако погледнем конкретно автора-имаме 24 годишен мъж, който пише тема за кръстоносните походи та предполагам учи история ,което /стана ми сложно изречението,ама се дръжте/ не е с големи перспективи за кариера. Ще кажете каква е връзката.Аз лично бих искала да разговарям с човек, който знае какво и защо учи и какво ще прави след завършването пред това да съм с човек, който ми натяква колко му е високо IQ-то.Да не споменавам и че авторът колекционира картичи с кечисти!!!!!Жените не харесват само по външност мъжете.Искат сигурност от тях, искат да са упора, да могат да водят нормален разговор с тях.Казвам жените,не момиченцата.Та, автора,предполагам си фейк, но ако не си- не гледай само да отслабнеш и да си защитиш дипломата.Важно е това, но най-важно е как ще се справиш в обикновен разговор.

Цитирай Първоначално написано от Cloud9 Виж мнението
    Аз пък харесвам мускулести и умни.
    Добър избор жалко, че са изчезващ вид. И аз така.

Повече от фен Аватара на istorika
    Цитирай Първоначално написано от Cloud9 Виж мнението
    Аз пък мразя някой да се оправдава с това че има недостатъци във външния си вид и да ги приема като единствената причина да няма гадже.Аз не съм първа убавица, но от липса на кандидати никога не съм се оплаквала.Ако погледнем конкретно автора-имаме 24 годишен мъж, който пише тема за кръстоносните походи та предполагам учи история ,което /стана ми сложно изречението,ама се дръжте/ не е с големи перспективи за кариера. Ще кажете каква е връзката.Аз лично бих искала да разговарям с човек, който знае какво и защо учи и какво ще прави след завършването пред това да съм с човек, който ми натяква колко му е високо IQ-то.Да не споменавам и че авторът колекционира картичи с кечисти!!!!!Жените не харесват само по външност мъжете.Искат сигурност от тях, искат да са упора, да могат да водят нормален разговор с тях.Казвам жените,не момиченцата.Та, автора,предполагам си фейк, но ако не си- не гледай само да отслабнеш и да си защитиш дипломата.Важно е това, но най-важно е как ще се справиш в обикновен разговор.
    Това че съм колекционирал картинки с кечисти си е мое хоби ( бивше) ,а темата за Кръстоносните походи е най-добрия избор за дипломна работа,поне за мен,а и не е вярно че не мога да се реализирам,но това е твое мнение

^ Първо да кажа, че не се заяждам, а ми е чисто и просто любопитно да разбера каква реализация ще имаш според теб, освен може би учител по история или работа в държавен/военен архив? А и за информация и майка ми и братовчед ми са завършили точно история...и сега братовчеда кара второ висше, защото му писна да е учител

Мега фен
    пфф, физиката не играе винаги роля . Нито пък външния вид. Аз бях най-добрия лостаджия от цялото даскало, но не ми се редиха мацки. До човек си е. Просто някои хора могат, знаят как, от вътре им идва, а други - не .

така е,до човек си е

Супер фен Аватара на tonique
    Град
    София де Жанейро
    Цитирай Първоначално написано от istorika Виж мнението
    така е,до човек си е
    алеле брат колко си грозен се едно гледам онова филмчето "Красавицата и звяра" само, че и тая е грозна

взе ли си там важния изпит да им лафиш на ку*вите и как се обличаш се едно дядо ми гледам..
    Азис - Хоп [music]

Супер фен Аватара на maldini
    Град
    2 метра под земята
    Е така като го гледам си е намерил некво момиче :Дд поне не е на ръчна вече

Град
    София
    Интересното е, че винаги се говори за тяло + интелект, а в действителност от едната страна на формулата има още доста неща, някои от тях твърде сложни за конкретизиране.
    Спорта е здраве, спорта е страст, спорта е много неща. Не си позволявайте да правите подобни обобщения, защото разни сополи го правят, за да бъдат фейсбук звезди.
    Ако нагласата ти е негативна и нямаш увереност в себе си, всичките плочки и знания отиват по дяволите.
    Не е нужно да си Лазар Ангелов, за да ти връзват, нито да си Фройд, трябва да има баланс, но очаквай да ти се кефят, ако си кюфте, или ако си по-тъп от зелка.
    Има ли базовото привличане, най-съществен е подхода.

Цитирай Първоначално написано от tonique Виж мнението
    алеле брат колко си грозен се едно гледам онова филмчето "Красавицата и звяра" само, че и тая е грозна

взе ли си там важния изпит да им лафиш на ку*вите и как се обличаш се едно дядо ми гледам..
    ей педалче,ако още веднъж кажеш нещо за момичето до мен ще те намеря и ще те пребия,ясен ли съм

Град
    София
    хахахаххахахахахахаха

АХХАХАХАХАХАХАХХАХА

Супер фен Аватара на tonique
    Град
    София де Жанейро
    ей педалче,ако още веднъж кажеш нещо за момичето до мен ще те намеря и ще те пребия,ясен ли съм
    много ми е интересно как ще ме биеш.. с учебника по История ли?
    аз пък, ако те видя на живо ще ти се изплюя в лицето и на момичето също
    Азис - Хоп [music]

Не че искам да те обиждам , но съдейки по профилната му снимка няма да имаш много шанс , освен ако + историк не си и сенсей по некое бойно изкуство

Аз пьк дьржа човекат до мен да спортува
    Не обичам запуснатите момчета,всеки може да отдели и 30 мин за спорт.Другото са оправдания
    Освен това не дипломата ,а това в главата те прави интелигентен,98% от момчетата,които познавам са активни спортисти,и това не им пречи да са страшно начетени за много неща извьн спорта
    Нищо,че нямат IQ 110 ,и не са магистър по нещо си там

Град
    София
    Ти държиш...държиш ми к'ура.
    Може да имаш всякакви изисквания, а ти какво можеш да предложиш?

Дьржа на спорта защото самата аз се занимавам с това цял живот.
    Айде сега чакам да ми се каже колко сьм тьпа.Ама то всеки човек си има цели в живота
    Ок хубаво спортистите са тьпи,но те си имат други приоритети ,да няма да ти решат сложно уравнение
    Но пьк интелигетноста се показва в живота, а не в дипломата.

Супер фен Аватара на maldini
    Град
    2 метра под земята
    Никой не казва ,че спортистите са тъпи ,а това че повечето момичета имате хиляди претенции към момчетата ,а вие не предлагате нищо в замяна

Сьщото може да се каже и за вас

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си