- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Въпросче
Лесно е да искаш, важното е да можеш да предложиш нещо срещу това, което искаш да получиш. :О
Защо ги изключваш? Щом ги изключваш, означава ли това, че смяташ, че паралиите са особено интелигентни и яките мацки дето ходят с тях са влюбени в характера им?
Не съм казвала, че в клишетата няма истина. А че е глупаво да се водим по тях.
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
Не смятам паралиите за много умни , макар и да има винаги някои изключения.Това което искам да кажа е че жените се влюбват или в парите или в тялото или в положението на мъжете в обществото, и е нелепо да смятаме че някое момиче/жена може да се влюби от пръв поглед в 200 килограмовия интелигентен сладур, които нема 1 стотинка в джоба и дъха му вони на чесън.Така че на които не му се стой сам и не иска да е вечния Квазимодо - да ходи да тренира и да бачка , а не да поства в форумите като например Историка и няколкото други индивида на неговото мнение които срещнах по-горе.....
П.С. Искам да се извиня ако мненията звучат обидно или леко фанатично за някой , но аз подобно на някои хора не съм роден с перфектните гени и си скъсвам г*за от работа, и затова се дразня на някои мрънкала в форумите.
Последно редактирано от Illusion772 : 09-27-2013 на 09:47
Съгласна съм.
Но това не прави клишето, по-малко клише![]()
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
Аз пък мразя някой да се оправдава с това че има недостатъци във външния си вид и да ги приема като единствената причина да няма гадже.Аз не съм първа убавица, но от липса на кандидати никога не съм се оплаквала.Ако погледнем конкретно автора-имаме 24 годишен мъж, който пише тема за кръстоносните походи та предполагам учи история ,което /стана ми сложно изречението,ама се дръжте/ не е с големи перспективи за кариера. Ще кажете каква е връзката.Аз лично бих искала да разговарям с човек, който знае какво и защо учи и какво ще прави след завършването пред това да съм с човек, който ми натяква колко му е високо IQ-то.Да не споменавам и че авторът колекционира картичи с кечисти!!!!!Жените не харесват само по външност мъжете.Искат сигурност от тях, искат да са упора, да могат да водят нормален разговор с тях.Казвам жените,не момиченцата.Та, автора,предполагам си фейк, но ако не си- не гледай само да отслабнеш и да си защитиш дипломата.Важно е това, но най-важно е как ще се справиш в обикновен разговор.
^ Първо да кажа, че не се заяждам, а ми е чисто и просто любопитно да разбера каква реализация ще имаш според теб, освен може би учител по история или работа в държавен/военен архив? А и за информация и майка ми и братовчед ми са завършили точно история...и сега братовчеда кара второ висше, защото му писна да е учител![]()
пфф, физиката не играе винаги роля . Нито пък външния вид. Аз бях най-добрия лостаджия от цялото даскало, но не ми се редиха мацки. До човек си е. Просто някои хора могат, знаят как, от вътре им идва, а други - не .
Е така като го гледам си е намерил некво момиче :Дд поне не е на ръчна вече
Интересното е, че винаги се говори за тяло + интелект, а в действителност от едната страна на формулата има още доста неща, някои от тях твърде сложни за конкретизиране.
Спорта е здраве, спорта е страст, спорта е много неща. Не си позволявайте да правите подобни обобщения, защото разни сополи го правят, за да бъдат фейсбук звезди.
Ако нагласата ти е негативна и нямаш увереност в себе си, всичките плочки и знания отиват по дяволите.
Не е нужно да си Лазар Ангелов, за да ти връзват, нито да си Фройд, трябва да има баланс, но очаквай да ти се кефят, ако си кюфте, или ако си по-тъп от зелка.
Има ли базовото привличане, най-съществен е подхода.
хахахаххахахахахахаха
АХХАХАХАХАХАХАХХАХА
Аз пьк дьржа човекат до мен да спортува
Не обичам запуснатите момчета,всеки може да отдели и 30 мин за спорт.Другото са оправдания
Освен това не дипломата ,а това в главата те прави интелигентен,98% от момчетата,които познавам са активни спортисти,и това не им пречи да са страшно начетени за много неща извьн спорта
Нищо,че нямат IQ 110 ,и не са магистър по нещо си там
Ти държиш...държиш ми к'ура.
Може да имаш всякакви изисквания, а ти какво можеш да предложиш?
Дьржа на спорта защото самата аз се занимавам с това цял живот.
Айде сега чакам да ми се каже колко сьм тьпа.Ама то всеки човек си има цели в живота
Ок хубаво спортистите са тьпи,но те си имат други приоритети ,да няма да ти решат сложно уравнение
Но пьк интелигетноста се показва в живота, а не в дипломата.
Никой не казва ,че спортистите са тъпи ,а това че повечето момичета имате хиляди претенции към момчетата ,а вие не предлагате нищо в замяна![]()