.
Отговор в тема
Страница 7 от 7 ПървиПърви ... 34567
Резултати от 151 до 166 от общо 166

Тема: Въпросче

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от girlwithblueeyes Виж мнението
    Дьржа на спорта защото самата аз се занимавам с това цял живот.
    а това означава ли че всъщност искаш да се ожениш за себе си, ама в мъжки род.

ПП: извинявам се че се намесвам. чезвам

Не естественно
    Сега малко ме мьрзи да се обяснявам

Повече от фен Аватара на istorika
    сладурани

Цитирай Първоначално написано от istorika Виж мнението
    сладурани
    Забивай ги на ЛС де...

Голям фен Аватара на Illusion772
    сладурани
    Забавно...... и аз това си помислих като видях профила ти за първи път....

А иначе , по темата искам да кажа че момичетата са много по претенциозни за външния вид на момчетата, макар и често те самите не са цветя за мириса или гледане.

Защо момичетата харесват мускулести момчета? Защото повечето момичета гледат само външния вид. Може да е тъп селянин с мозък колкото на врабче , ама мускулите са важни. Това е логиката на повечето момичета. Малко са тези , които гледат отвътре , не отвън.

Момичетата сме такива и онакива, но колко от вас биха тръгнали с дебело момиче, с мустаци, само понеже е много умна?
    И авторе, защо точно мрънкаш, намали си малко очакванията, не можеш да търсиш Одри Хепбърн, когато ти самият си с външността на Дани Девито.
    Пък като не те устройва се вземи в ръце и направи нещо за себе си, не можеш само да се оплакваш и да очакваш другите да те харесат, когато ти самият не се харесваш и си се запуснал до такава степен. Това, че имаш добре оформено тяло не те прави глупав, напротив, даже показва амбициозност, постоянство и отдаденост, именно това привлича повечето момичета.

Супер фен Аватара на maldini
    Град
    2 метра под земята
    Цитирай Първоначално написано от HollyGolightly Виж мнението
    Момичетата сме такива и онакива, но колко от вас биха тръгнали с дебело момиче, с мустаци, само понеже е много умна?
    И авторе, защо точно мрънкаш, намали си малко очакванията, не можеш да търсиш Одри Хепбърн, когато ти самият си с външността на Дани Девито.
    Пък като не те устройва се вземи в ръце и направи нещо за себе си, не можеш само да се оплакваш и да очакваш другите да те харесат, когато ти самият не се харесваш и си се запуснал до такава степен. Това, че имаш добре оформено тяло не те прави глупав, напротив, даже показва амбициозност, постоянство и отдаденост, именно това привлича повечето момичета.
    Това с Хепбърн и дани де вито ми хареса

Мега фен Аватара на 102
    Пак ли спасявате света...? По-лошо от това да си грозен е единствено това да си тъп и грозен.... да не осъзнаваш нещата, в случая според мен автора или си прави ташак, или е девствен.. и да.. секса не е важен, ама като ебеш ти се сменят малко мирогледите, мислите, възгледите и т.н. Също така, има и тъпи и хубави, явно случая с HollyGolightly е такъв.. Защоооо, защо Дани ДеВито да не може да е с Одри Хепбърн..? А да.. не е некрофил. ВСЕКИ МОЖЕ ДА БЪДЕ СЪС СЕКИ, даже на мен ми се струва, че в повечето случаи красивите не гледат толкова външността.. напънете се и ще се сетите за случаи в които разликата между партньорите е огромна откъм красота и липсата на такава. Друг е въпроса, че ако си душевен дебил, а и външно никъв те няма, ситуацията се усложнява драстично.... И да, едва ли има умни момичета с мустаци.. а пък ако има, явно не са чак толкова умни.

Супер фен Аватара на tonique
    Град
    София де Жанейро
    Още ли коментирате тая тема
    Азис - Хоп [music]

Повече от фен Аватара на istorika
    винаги има какво да се каже по даден въпрос дори да е напълно изчерпан

Защо момичетата си падат повече по мускулести мъже,отколкото по умни ?
    Не че няма и такива,които харесват умни,но повечето от вас момичета ще предпочетете някой с мускули отколкото някой с коефициент на интелигентност 160 примерно,но без тяло
    "Идиот" Ф.Д. - "Красотата ще спаси света." ))) Поинтересувай се от въпроса "Защо" (ето ти въпрос за коефициент "160 примерно")?
    Любовта и харесването са различни неща, които подчертавам, че не ги смесвам.

Супер фен Аватара на maldini
    Град
    2 метра под земята
    Историка брат аре да ходиме да пиеме

Голям фен Аватара на heartlesandfreaky
    Град
    Plewen
    Вместо да ореваваш света, че никоя не те харесва, остави за малко учебниците и си подай носа навън. Момичетата няма сами да ти почукат на вратата
    "You fail to recognize that it matters not what someone is born, but what they grow to be."
    Albus Dumbledore.

Супер фен Аватара на NissaN
    При зсеки е различно ПС аз съм мускулест но пък и не съм тъп.

Супер фен Аватара на tonique
    Град
    София де Жанейро
    Цитирай Първоначално написано от NissaN Виж мнението
    При зсеки е различно ПС аз съм мускулест но пък и не съм тъп.
    но за сметка на това си грозен xaxaax

то си личи колко си напомпан само по физиономията
    Азис - Хоп [music]

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си