- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Въпросче
Защо момичетата харесват мускулести момчета? Защото повечето момичета гледат само външния вид. Може да е тъп селянин с мозък колкото на врабче , ама мускулите са важни. Това е логиката на повечето момичета. Малко са тези , които гледат отвътре , не отвън.
Момичетата сме такива и онакива, но колко от вас биха тръгнали с дебело момиче, с мустаци, само понеже е много умна?
И авторе, защо точно мрънкаш, намали си малко очакванията, не можеш да търсиш Одри Хепбърн, когато ти самият си с външността на Дани Девито.
Пък като не те устройва се вземи в ръце и направи нещо за себе си, не можеш само да се оплакваш и да очакваш другите да те харесат, когато ти самият не се харесваш и си се запуснал до такава степен. Това, че имаш добре оформено тяло не те прави глупав, напротив, даже показва амбициозност, постоянство и отдаденост, именно това привлича повечето момичета.
Пак ли спасявате света...? По-лошо от това да си грозен е единствено това да си тъп и грозен.... да не осъзнаваш нещата, в случая според мен автора или си прави ташак, или е девствен.. и да.. секса не е важен, ама като ебеш ти се сменят малко мирогледите, мислите, възгледите и т.н. Също така, има и тъпи и хубави, явно случая с HollyGolightly е такъв.. Защоооо, защо Дани ДеВито да не може да е с Одри Хепбърн..? А да.. не е некрофил. ВСЕКИ МОЖЕ ДА БЪДЕ СЪС СЕКИ, даже на мен ми се струва, че в повечето случаи красивите не гледат толкова външността.. напънете се и ще се сетите за случаи в които разликата между партньорите е огромна откъм красота и липсата на такава. Друг е въпроса, че ако си душевен дебил, а и външно никъв те няма, ситуацията се усложнява драстично.... И да, едва ли има умни момичета с мустаци.. а пък ако има, явно не са чак толкова умни.
Още ли коментирате тая тема![]()
Азис - Хоп [music]
винаги има какво да се каже по даден въпрос дори да е напълно изчерпан
Историка брат аре да ходиме да пиеме![]()
Вместо да ореваваш света, че никоя не те харесва, остави за малко учебниците и си подай носа навън. Момичетата няма сами да ти почукат на вратата![]()
"You fail to recognize that it matters not what someone is born, but what they grow to be."
Albus Dumbledore.
При зсеки е различно ПС аз съм мускулест но пък и не съм тъп.