.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 166

Тема: Въпросче

Hybrid View

Супер фен Аватара на Lian4ety
    Адски се дразня като слагате всички под общ знаменател "вие момичетата харесвате еди си какви". Това,че няколко пъти си ударил на камък, не значи,че всички са еднакви. Както казаха преди мен няма как човек да се влюби в мозъка от първия път. Външният вид не е най-важният, но е някакъв вид фактор за първо впечатление. Всеки с вкуса си.
    Най-скъпото е онова,за което плащаме със сълзите си!

Трудно е да очакваш нещо,което знаеш,че няма да се случи.. но още по-трудно е да се откажеш,когато знаеш,че това е всичко,което искаш!

Едва когато се докоснеш до истинското,разбираш колко фалшиво и незначително е било всичко останало!

Повече от фен Аватара на Rocknroll
    Цитирай Първоначално написано от Lian4ety Виж мнението
    Адски се дразня като слагате всички под общ знаменател "вие момичетата харесвате еди си какви". Това,че няколко пъти си ударил на камък, не значи,че всички са еднакви. Както казаха преди мен няма как човек да се влюби в мозъка от първия път. Външният вид не е най-важният, но е някакъв вид фактор за първо впечатление. Всеки с вкуса си.
    +1
    Абсолютно съм съгласна.Като го видиш за пръв път и ще ти допадне външният му вид,няма как да се влюбиш в ума му веднага-това става в последствие принципно.Всеки с вкуса си.Аз също харесвам мускулести и умни,както повечето хора,но рядко се срещат.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си