Е... дайте по-спокойно сега... прочетох доста злобни коментари от сорта на "виж се на кво приличаш.. фитнеси митнеси".. Аз също не приличам на Брад Пит, но не се оплаквам от липса на женско внимание.
Мисля, че проблема ти е изцяло в главата.. и по-точно как ТИ сам се възприемаш. На първо място трябва ТИ сам да се харесваш. Защо не пробваш следното (не е нужно да го правиш веднага... когато си готов).. Застани пред огледалото и се огледай, ако трябва вземи лист... и опиши нещата, които не ти допадат (например: отдавна не съм сменял рамките на очилата; не ми харесва тази тениска как ми стои.... и др.) След като ги опишеш ги прочети и се опитай да ги промениш по такъв начин, че ти самия да се харесаш! Или пък пробвай друго. Бях прочел, че имаш доста приятелки... защо не се допиташ до тях за съвет? Няма нищо срамно или унизително в това да попиташ за искреното мнение на приятел.. точно за това са приятелите и съм сигурен, че ще те разберат и помогнат!
НО първо и задължително ТИ самия трябва да се почувстваш комфортно в кожата си.. след това може да предприемеш крачката и да се запознаваш с нови, напълно непознати девойки... било то красиви, не чак толкова... каквито ти си харесваш. Дори и да те отрежат - не е болка за умиране, няма да си първия, едва ли ще си и последния. Ще продължаваш да опитваш!
Ако имаш нужда от някой съвет, не се притеснявай да драскаш и на лично... че тука като гледам доста кучета са се събрали, които не само лаят, а и хапят лошо..