- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Въпросче
Като го кефи да е такъв ще си седи девствен
Пълни глупости това, че ти няма да го харесаш такъв не значи , че някой друг няма да се вгледа в нещо друго в него .. например някое качество.. теглото не е най - важното, мисля аз
![]()
ами за 24 години не се е намерило момиче , което да се е вгледало в тези други качествапича е на 24 и е девствен очевидно проблема му е във външния вид. Никое момиче няма да си причини такова нещо да си легне с такъв като него ,ако ще да има мозъка на Айнщайн. Енд ъф стори . Запазете си клишетата
Последно редактирано от maldini : 08-29-2013 на 23:36
Не смятам, че е заради външността му, а защото няма подход към жените и не си го е направил сам .. щото колкото и да си слабичък или якичък едно нормално момиче няма да ти се хвърли е така от нищото освен, ако не е много пияна сигурно .. не знам аз не бих го направила . . но пък познавам някои пълни хора , които си имат нормален сексуален живот и това че имат излишни килограми не им пречии да се наслаждават на секса.
Явно и ти си дебеланка, щом така избухваш
+1 пхахаа
Ами да ти кажа аз тренирам от април 2011г. последната ми почивка ми беше когато ходих на морето (нито ядях, нито тренирах - и не се чувствах с толкова голямо самочувствие) и сега съжалявам - свалих кг. и сила това е спорт, който трябва да си постоянен винаги - на мен ми се е падало да ходя на рождения си ден да тренирам, на Нова година и др. - и не само на мен на много други (но това няма значение) Но, бих оценил винаги момиче което се опитва да поддържа някак тялото си дори и с тичане - по-добре отколкото да се отдава на наркотиците и да пие през вечер
Istorika нападай момче, твоя е![]()
Аз не познавам такива или сигурно са грозни![]()
Азис - Хоп [music]
Хаха забавен си, много ме радват такива като тебе дето си мислят, че могат да ме сдухат и то в форум. Кво са трябва да почна да ти се доказвам колко съм слаба ли, за да ти се харесам може би?? Предпочитам да ме мислиш за свиня отколкото да ме харесваш. Боли ме точно оня дебелата хаха