.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 166

Тема: Въпросче

Hybrid View

Супер фен Аватара на maldini
    Град
    2 метра под земята
    аз също не съм виждал красиво момиче , което да ходи с някой дебеланко ( без да броим курвите които ходят с чичковците с пари)
    Но същите тея момичета постоянно обясняват колко нямал значение външния вид . Яко лицемерна история

Цитирай Първоначално написано от maldini Виж мнението
    аз също не съм виждал красиво момиче , което да ходи с някой дебеланко ( без да броим курвите които ходят с чичковците с пари)
    Но същите тея момичета постоянно обясняват колко нямал значение външния вид . Яко лицемерна история
    Много добър пример мога да ти дам , но за жалост са хора които са част от личния ми живот и не мога да приложа снимков матриял :Д .. на кратко тя е красива слаба и готина , от 5 години е женена за мъж, който тогава беше бая пълничък когато се жениха говоря за 100 кг.. момчето не е богато в момента тя работи и го издържа .. ама любов и детенце си имат така че не ми обяснявай, че нямало такива случаи

Супер фен Аватара на tonique
    Град
    София де Жанейро
    Цитирай Първоначално написано от melany94 Виж мнението
    Хаха забавен си, много ме радват такива като тебе дето си мислят, че могат да ме сдухат и то в форум. Кво са трябва да почна да ти се доказвам колко съм слаба ли, за да ти се харесам може би?? Предпочитам да ме мислиш за свиня отколкото да ме харесваш. Боли ме точно оня дебелата хаха
    Е тактиките ти да ти искам снимка, няма да провървят, скъпа
    Щом не си дебела, явно си в другата крайност.. прекалено слаба

Цитирай Първоначално написано от maldini Виж мнението
    Има брат, но просто тия където са по-закръглените вярват в себе си - това е много важно но все пак да се пробват с модели няма, как да стане..

Цитирай Първоначално написано от bambinkataaa Виж мнението
    Не смятам, че е заради външността му, а защото няма подход към жените и не си го е направил сам .. щото колкото и да си слабичък или якичък едно нормално момиче няма да ти се хвърли е така от нищото освен, ако не е много пияна сигурно .. не знам аз не бих го направила . . но пък познавам някои пълни хора , които си имат нормален сексуален живот и това че имат излишни килограми не им пречии да се наслаждават на секса.
    Подкрепям с две ръце

Ако имаш хубаво тяло - това не значи, че всички са ти в кърпа вързани..

Цитирай Първоначално написано от bambinkataaa Виж мнението
    Много добър пример мога да ти дам , но за жалост са хора които са част от личния ми живот и не мога да приложа снимков матриял :Д .. на кратко тя е красива слаба и готина , от 5 години е женена за мъж, който тогава беше бая пълничък когато се жениха говоря за 100 кг.. момчето не е богато в момента тя работи и го издържа .. ама любов и детенце си имат така че не ми обяснявай, че нямало такива случаи
    Еми, ако се държеше всякак е единствената за него преди да се оженят и да я обсипва с подаръци и някви такива - мислиш ли, че сега тя него щеше да издържа Браво на пича
    Азис - Хоп [music]

Цитирай Първоначално написано от tonique Виж мнението
    Е тактиките ти да ти искам снимка, няма да провървят, скъпа

Еми, ако се държеше всякак е единствената за него преди да се оженят и да я обсипва с подаръци и някви такива - мислиш ли, че сега тя него щеше да издържа Браво на пича
    Това не го разбрах , но добре ) и като цяло извода след всичко е .. специално към автора на темата се обръщам ..
    Ти си си виновен , човече.. вземи се в ръце, направи нещо за себе си , излизай повече , бъди уверен , ако имаш желание потренирай, потичай - ще се почустваш по - добре повярвай ми .. събери сили , набери самочувствие и излизай наперен навън ! Не си по - малко мъж от останалите, но имай предвид че главата ще ти трябва , както горната така и долната ! Трябва да промениш отношението ти към жените защото това явно им действа отблъскващо .. и като цяло усещам , че много се отклонихме от първоначалната темата, която забравих каква беше вече

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си