Цитирай Първоначално написано от Violenza Виж мнението
Мускулести мъже пък никога не са ми хващали окото, ама грам. Дори такива с плочки са ми супер отвратителните. Такива дето се имат за много умни и го изтъкват, са ми не по-малко противни обаче. Хубаво е да си знае възможностите, ама не и да ги представя като по-добрата алтернатива от еди какво си.
Противен съм ти !??!?!?

Авторе, подозирам че в цялата схема се върти отново диплома от ВУЗ срещу фитнес и кафета. Мога да ти кажа, че ученето може да се съчетава и с излизания и с фитнес ако щеш и каквото там занимание странично искаш. Интелекта на човек не се изчерпва до научаване на една някой кръстоносен поход на 20 уравнения в математиката или решаването на някой казус в унито. Интелекта на всеки човек е съвкупност от много качества и познания, възможност за решаване на проблеми, подход към тях и може би визия за нещата. Проблема ти с жените се корени именно в последното, ограничаваш се до някакви дипломи които в случая няма как да ти помогнат, не само заради естеството им, ами и заради невъзможността да ги прилагаш в тия случай.

Да не забравяме и че критерият на всички жени за умен е коренно различен и се основава често на техният собствен интелект с който често сравняват, а може би и с някой друг убавец