Цитирай Първоначално написано от Cloud9 Виж мнението
А пък вие,мъжете, защо не харесвате умни и пълнички момичета, а си падате по кльощави задници и големи цици?
Точно. Природа. Ходи се бори с нея. Това обаче не означава, че всички жени търсим само и единствено това в мъжете. Нормално е да ни привличат хубави изваяни мъжки тела. И под това нямам предвид някакви напомпани батки', мен лично това ме отблъсква.

Цитирай Първоначално написано от istorika Виж мнението
виж сега,аз харесвам в едно момиче не толкова тялото,колкото душевната красота,и какво ако е пълничка,няма никакъв проблем,стига да е душевно красива
Заради това не съм съгласна с първото ти мнение. Да, нормално е на пръв поглед да бъдеш привлечен от външния вид, това не означава, че 'си падаме само по мускулести'. Не бих се обвързала с човек, само защото ми харесват мускулите му. По-скоро обратното. Искам да е умен, зрял човек, свободно мислещ и най-вече със собствено мнение, да ме уважава и цени, пък останалото вече, дали ще е мускулест, или не, няма особено значение. Разбира се това би било бонус. + Горния коментар на Иво. Ако си с нагласата, че никой няма да те хареса и постоянно се чудиш защо нямаш приятелка и т.н., няма и да имаш. ЛОЛ. Сериозно, ако ти сам не се харесваш, такъв какъвто си и не се възприемаш, няма как да очакваш някой друг да те хареса. (: