Аз пък мразя някой да се оправдава с това че има недостатъци във външния си вид и да ги приема като единствената причина да няма гадже.Аз не съм първа убавица, но от липса на кандидати никога не съм се оплаквала.Ако погледнем конкретно автора-имаме 24 годишен мъж, който пише тема за кръстоносните походи та предполагам учи история ,което /стана ми сложно изречението,ама се дръжте/ не е с големи перспективи за кариера. Ще кажете каква е връзката.Аз лично бих искала да разговарям с човек, който знае какво и защо учи и какво ще прави след завършването пред това да съм с човек, който ми натяква колко му е високо IQ-то.Да не споменавам и че авторът колекционира картичи с кечисти!!!!!Жените не харесват само по външност мъжете.Искат сигурност от тях, искат да са упора, да могат да водят нормален разговор с тях.Казвам жените,не момиченцата.Та, автора,предполагам си фейк, но ако не си- не гледай само да отслабнеш и да си защитиш дипломата.Важно е това, но най-важно е как ще се справиш в обикновен разговор.