.
Затворена тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 34

kak obichate da se dyrjat s vas momchetata

ami iskam da vi popitam kak obichate da se dyrjat s vas momchetata po to4no kato nqkoe momche vi haresa i iska ne6to da stane kak vi "zaribqva" kakvo vi govori ili narpravo deistva?Az lichno mn obi4am tozi moment na zaribqvki

Фен
    Град
    stara zagora
    ami da ti kaja 4estno moqta napravo deistva.Puk momentite sus zaribqvki sa za malkite deca
    Любовта ще изтрие сълзите преливащи се със вашата лръв.А във вашият живот ще си остане ... магията любов и болката до смърт ...

Супер фен
    Mi haresvam, kogato mom4eto v na4aloto (predi da sme trugnali) se durji milo, nejno, ugajda mi na mnogoto kaprizi
    Ima komplimenti.... :P v smisal ne haresvam, kogato izvednuj trugnem zapoznavame se i vednaga trugvame...tei ne mi haresva...
    Obi4am da buda...uhajvana duuulgo i 4ak togava da trugnem

Фен
    Град
    stara zagora
    ti kakvo iska6? edno mom4e da te uhajva dulgo i ti nakraq da trugne6 s nego.Nie mom4etata nqma da ti lazim v krakata q.Nqkoi drug kompliment ili podaruk i tolkoz.Puk ako ne si suglasna-ima i drugi momi4eta. Ne si samo ti tuka.Tva e
    Любовта ще изтрие сълзите преливащи се със вашата лръв.А във вашият живот ще си остане ... магията любов и болката до смърт ...

Повече от фен
    Град
    СТАРА ЗАГОРА
    az li4no sa6to predpo4itam da me uhajvat!za6to li?
    ami za6toto prosto e qko?
    4uvstva6 se super!!!ala i drugo e vqrno-ponqkoga prekalenoto uhajvane e stra6no dosadno ne mislite li?
    НЕ ПОЗВОЛЯВАЙ НА СТРАХА ДА ПРОВАЛИ ЖИВОТА ТИ!!!
    LOVE IS LIKE THE WIND- YOU CAN'T SEE IT BUT YOU CAN ALWAYS FEEL IT!

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от kimi_raikonen
    ti kakvo iska6? edno mom4e da te uhajva dulgo i ti nakraq da trugne6 s nego.Nie mom4etata nqma da ti lazim v krakata q.Nqkoi drug kompliment ili podaruk i tolkoz.Puk ako ne si suglasna-ima i drugi momi4eta. Ne si samo ti tuka.Tva e
    prosto ti taka razsujdava6, ela tuk pri men, da vidi6 kak se durji nqkoe mom4e s men i 6e vidi6 za kfo ti govorq ... znam 4e ne sum samo az i 4e ima o6te mnogo momi4eta, ama kfo da se prai, taka sum si az i se namirat mom4eta, koito da me uhajvat, ne mi trqq6 ti q :P
    Цитирай Първоначално написано от playful_baby
    ponqkoga prekalenoto uhajvane e stra6no dosadno ne mislite li?
    OPREDELENO

az mn obi4am kogato nqkoi me haresva da me svalq, da flirtuva s mene. ama ne da mi se pravi na golqmata rabota. 6tot tva v kraina smetka az 6e go re6a. a ne da mi go kaje napravo 6tot togava ve4e ne mi e interesno. i ako az go haresvam moje i da stane ne6to. dokato ako ne go haresvam i napravo mi predloji mi stava super gadno, za6toto znam kolko e gadno da te otrejat!!

Повече от фен
    Град
    СТАРА ЗАГОРА
    NAPALNO SAM SAGLASNA S TEB
    НЕ ПОЗВОЛЯВАЙ НА СТРАХА ДА ПРОВАЛИ ЖИВОТА ТИ!!!
    LOVE IS LIKE THE WIND- YOU CAN'T SEE IT BUT YOU CAN ALWAYS FEEL IT!

Мега фен Аватара на sherry
    Град
    ~KisS ThE RaIn~
    Az sa6to haresvam tozi period na svalkite.
    Edno mom4e mi haresva ako se darji s men gotino.Da vijdam,4e me uvajava,4e mu e priqtno s men.Da imame kakvo da si kajem,da ne ni e sku4no zaedno.Gotino e i da se darji dobre s teb,primerno kogato ti e studeno da ti dade bluzkata si.Da te gu6ka,da ti spodelq,da te razbira.Nai-qko e kogato te celune za parvi pati
    Ако ме прогониш, ще изгасна.
    Ала доближиш ли се, ще се стопя.
    Да те имам е така опасно!
    (Да те нямам значи да умра.)

Супер фен Аватара на rowzz
    Град
    Варна
    За мене е достатъчно да е до мене нищо повече..
    Нямам нищо провив зарибявките ама кат са много вече дразни а и още повече се дразня когато някой се базика с моите чувства - аз казах какво ми идва - "П.С много обичкам такива "гадженца" като тебе които си играят с чувствата на партньора си ( бивш или настоящ ) ако те хвана така ще те гушна че ако дебелото ти черво остане в теб ще е добре "
    и така де хубаво е до някаква граница и съветвам всички НЕ Я ПРЕКРАЧВАЙТЕ ТЪПО Е !
    Искам да бъде точно както едно време, не всеки които ме срещне да гледа да вземе, да смуче, да бяга това ли е играта.. добре тогава ти решаваш блъскаи си главата.. !

аз лично обичам момичетата да се даржат добре с мене а не особено
    тарся си красиво момиче за приятелка или гадже

Супер фен Аватара на Meonesssss
    Защо си мислите, че момчетата трябва да ни угаждат на капризите и да ни глезят ? Особено някой кози от бившия ми клас, си спомням : той ми подари това, онова ще поискам онова " .. Чакай малко бе той да не е банкомат ? Разбирам да ти подари нещо на Свети Валентин, на годишнина и т.н. .. ама защо трябва даа се харчи момчето като може да си показва любовта по друг начин ? Комплиментите са хубаво нещо, но понякога и изведнъж да стане е хубаво С бившия ми приятел се познавахме от сседмица и сме си говорили и веднъж както се разхождахме той аз и още 1 момче ме хвана и целуна ( преди не сме имали никакъв контакт или каквито и да е намеци, че се харесваме) и после тръгнахме. Така че, понякога "изненадите" са доста хубави

Супер фен Аватара на tonique
    Град
    София де Жанейро
    Цитирай Първоначално написано от Meonesssss Виж мнението
    Защо си мислите, че момчетата трябва да ни угаждат на капризите и да ни глезят ? Особено някой кози от бившия ми клас, си спомням : той ми подари това, онова ще поискам онова " .. Чакай малко бе той да не е банкомат ? Разбирам да ти подари нещо на Свети Валентин, на годишнина и т.н. .. ама защо трябва даа се харчи момчето като може да си показва любовта по друг начин ? Комплиментите са хубаво нещо, но понякога и изведнъж да стане е хубаво С бившия ми приятел се познавахме от сседмица и сме си говорили и веднъж както се разхождахме той аз и още 1 момче ме хвана и целуна ( преди не сме имали никакъв контакт или каквито и да е намеци, че се харесваме) и после тръгнахме. Така че, понякога "изненадите" са доста хубави
    Ейййй не се прави, че не обичаш парите - мръснице пък и нещо обърка пола да не си момче
    (погледни заглавието на темата)

По темата: Не знам, да ми купува разни работи пък ще я оценя по някакъв начин
    Азис - Хоп [music]

Не обичам пари. Ако искам нещо - сама ще си го купя, никой не е длъжен да ми робува на шибаните капризи. Ако всички момичета около теб обичат парички, ясно ми е какъв си и ти

Град
    София де Жанейро
    *Ако мислиш така наистина не само на празни приказки - Браво
    малко момичета мислят по същия начин..

Какъв съм, че ми е интересно
    Азис - Хоп [music]

Ако сам не можеш да се досетиш, на къде по зле ?
    И само не разбрах, защо си мислиш, че всички момичета обичат парите ?

Град
    София де Жанейро
    Не мога, наистина напиши ми го на ЛС

Може би си се загледала, как момичета на по 20 години карат Bmw-та X6-ци и други разни коли за по 100 бона - дори и по-скъпи от на някой хора апартаментите и къщите в който живеят .. е ще ми кажеш, че не обичат парите и на какво са способни само заради лукса?
    Азис - Хоп [music]

Чакай малко, това не са всички момичета. Те това което правят си остава за тях. Аз си изразих мнението и ти ми каза " Ейййй не се прави, че не обичаш парите - мръснице " ? Не, не се правя, споделям мнение. Относно горното , нито съм на 20 нито имам BMW, нито бих си купила когато съм на 20 години .. Тогава ще мисля за къде, къде по-различни неща като учение, работа, как да плащам квартира и т.н. ( това не беше по темата, извинявам се ). Просто исках да кажа, че не всички момичета са такива, каквито ги описа

Супер фен Аватара на maldini
    Град
    2 метра под земята
    Чакай малко, това не са всички момичета. Те това което правят си остава за тях. Аз си изразих мнението и ти ми каза " Ейййй не се прави, че не обичаш парите - мръснице " ? Не, не се правя, споделям мнение. Относно горното , нито съм на 20 нито имам BMW, нито бих си купила когато съм на 20 години .. Тогава ще мисля за къде, къде по-различни неща като учение, работа, как да плащам квартира и т.н. ( това не беше по темата, извинявам се ). Просто исках да кажа, че не всички момичета са такива, каквито ги описа
    Колко романтично..за малко да ти повярвам.

Супер фен
    meons, успокой се .. човека ти го е написал на шега. Не го приемай толкова лично .

Цитирай Първоначално написано от maldini Виж мнението
    Колко романтично..за малко да ти повярвам.
    Не съм те молила да ми вярваш. Да не мислиш, че всяко едно момиче, като види пари и ще дотичка?

Град
    София де Жанейро
    Не съм те молила да ми вярваш. Да не мислиш, че всяко едно момиче, като види пари и ще дотичка?
    И какво ще ми кажеш, че предпочиташ момче с Golf 3-ка или някой с някое Bentley или друга по-луксозна кола .. или айде да не са коли - предпочиташ да седнеш в VIP-а на някоя дискотека или да стойш на бъгавите малки масички или столчета до бармана..

и ти толкова много се изнерви, че чак забрави да ми напишеш: какъв съм
    Азис - Хоп [music]

Супер фен
    съжалявам гаджето и/ мъжа и

Ще ти кажа, че не ме ебе ( с извинение) каква кола кара или се движи с градския транспорт, стига да е истински ! Повече няма да споря, трудно бихте разбрали, явно

Град
    София де Жанейро
    Ще ти кажа, че не ме ебе ( с извинение) каква кола кара или се движи с градския транспорт, стига да е истински ! Повече няма да споря, трудно бихте разбрали, явно
    Еми явно е защото си на 15г. все още

и няма да повтарям - прочети ми по-горното мнение, че умирам направо, искам да узная какъв съм
    Азис - Хоп [music]

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си