.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 40 от общо 40
    Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от PainMonopoly Виж мнението
    В противен случай - Афганистан е във война от '78, без мир няма икономика, без икономика няма инфраструктура, здравеопазване, образование. Така се става държава от третия свят. Външна намеса ще доведе до това почти със сигурност, ненамеса - там вече не може да се предвиди, но ненамесата предполага, че това си е проблем на сирийците.
    Афганистан е във война защото е най-големия производител на опиум (хероин) в света. Никой няма интерес там да има силно и адекватно управление.

Мега фен Аватара на yakuza_
    Град
    Niggaland
    Цитирай Първоначално написано от klimatronik Виж мнението
    Kaкъв мир бе? Аз ви се чудя как толкова наивно попивате цялата пропагандна информация на световните медии.. И как вярвате на милите и добрички политици?
    Така наречената свободна армия на Сирия, ,,наричани бойци за свобода'', знаете ли какви зверства извършват срещу цивилни сирийски граждани, за да обвинят армията на Асад, която всъщност не е негова, а на държавата .
    Не защитавам диктатурата. Знам,че такъв строй рано или късно се разпада. Нямам точно мнение, защото има хиляди различни тези. Причините и факторите за войната са многобройни.
    Е все пак не всички сме имали възможност, като теб, да сме там и да се запознаем от близо.
    n00bs

Мега фен Аватара на PainMonopoly
    Град
    Аахен
    Цитирай Първоначално написано от Aeternal Виж мнението
    Афганистан е във война защото е най-големия производител на опиум (хероин) в света. Никой няма интерес там да има силно и адекватно управление.
    Афганистан е най-големия производител на опиум в света, защото е във война. За другото си прав.

Това е пример как нестабилността на една държава засяга всички останали - благодарение на афганистанския опиум има достатъчно хероин за западните държави. Като гнездо на хлебарки е.

Повече от фен
    В страни с население от примати, единствената форма за управление е диктатът. Иначе става страшно, особено ако добавим и щипка Ислям.
    Не е истина само, какъв брутален автогол си вкараха хамериканосите с фурорите им из близкия изток. Саддам, Кадафи и компания бяха единственото, спиращо бушуващите радикалисти да щурмуват Европа, а след това и останалия свят. А сега дойде ред и на Башар Асад.
    Всеки интелигентен човек може да види резултатите от т.нар. Арабска Пролет - радикалният ислям набира сила. И дупе да ни е яко, защото има сериозна опасност да се повторят събитията от 14 век. Този път обаче с много по-брутален и необуздан нашественик. И, вземайки предвид географското положение на България... нашия г*з ще е от първите, които ще усетят мазното докосване на арабите.

Мега фен Аватара на DieselBlood
    Град
    Въъъъ,маняк,ни знам ве!
    Хич не ме интересува. Ега се изтрепят, кретените долни.
    http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=220394
    една велика тема

Боже,който си на небето,върни ни 2pac и си вземи Джъстин Бийбър!!!!

Мега фен Аватара на OoVasKoO
    Ша та интересува шото плевньо ти предлага г*за без да те пита.

Мега фен
    За пръв път България има толкова добър президент.

Цитирай Първоначално написано от DieselBlood Виж мнението
    Хич не ме интересува. Ега се изтрепят, кретените долни.
    +1

Мега фен Аватара на yakuza_
    Град
    Niggaland
    Цитирай Първоначално написано от klimatronik Виж мнението
    За пръв път България има толкова добър президент.
    n00bs

Повече от фен Аватара на strave
    Град
    Sofia
    Сумати вече хипотези има за причината за възникването на този конфликт.Поне в едно сме сигурно става дума за пари и то много от война винаги се печели.
    За мен е доста по-важно,че този конфликт отприщи едно велико преселение на народите не само сирийци,а всякаква друга сган,която е решила че ще се заселва в Европа и по-точно в България.А нашата държава да се покаже като добър домакин започна да приема всякакви.Вчера слушах,че искали да ги настаняват по хотели.Изведнъж държавата намери пари да пооправи стари училища и детски градини само и само да приеме клетниците.Ако това бяха български сирачето,които ги гонят от дома в който са настанени,дали държавицата ни продажна щеше да се затрогне или тя действа само,когато Щатите и Европейският съюз им подшушне какво да правят.Стига състрадателност имаме лимит,който може да приемем,не е необходимо ние да спасяваме света.

Мега фен Аватара на OoVasKoO

Тази тема ми е много интересна напослек и все се питам от какъв зор европейските правителства умишлено приемат всичките маймуни от арабските държави, при положение, че те нямат никакво намерение да се интегрират и да заживеят като европейци.
    Нашите съмнителни бежанци трябва да ги хванат един по един и да ги екстрадират обратно от където са дошли.

А политиката на Франция умишлено да вкарва маймуни от Близкия изток, за да си увеличава населението си е направо безумна. Изключително дразнещо е как идват разни емигранти от друга държава и се опитват да налагат културата си на местното население. Резултатът - мръсни забрадени черни нинджи с по 5 деца в метрото и побоища в арабските квартали.
    [color=#B22222][size=3][b]

Savoure l’harmonie du ciel,
    Vois que tout est essentiel,
    Et comprends que, toi aussi, tu en

Повече от фен Аватара на ranieri
    От почти началото следя какво става покрай Сирия и всеки път като си помисля ,че горе долу съм разбрал за какво става въпрос и изскачат някакви нови неща.. Та мисля ,си че единствените хора които знаят какво точно и защо се случва са самите кукловодите на това нещо. Вчера по случайност попаднах на "Всяка Неделя " и там имаше един доста запознат с близкия изток и каза доста прямо как стоят нещата и защо България ще е преебана както винаги ,заслужава да се гледа.

Скапани американци на тях мога само да им пожелая един голям ФАЛИТ и да им се скапе цялата система че да не могат да се съвземат близките 300-400 години... Те го заслужават !!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си