- Форум
- По малко от всичко
- Политика
- Сирийската криза
Афганистан е най-големия производител на опиум в света, защото е във война. За другото си прав.
Това е пример как нестабилността на една държава засяга всички останали - благодарение на афганистанския опиум има достатъчно хероин за западните държави. Като гнездо на хлебарки е.
В страни с население от примати, единствената форма за управление е диктатът. Иначе става страшно, особено ако добавим и щипка Ислям.
Не е истина само, какъв брутален автогол си вкараха хамериканосите с фурорите им из близкия изток. Саддам, Кадафи и компания бяха единственото, спиращо бушуващите радикалисти да щурмуват Европа, а след това и останалия свят. А сега дойде ред и на Башар Асад.
Всеки интелигентен човек може да види резултатите от т.нар. Арабска Пролет - радикалният ислям набира сила. И дупе да ни е яко, защото има сериозна опасност да се повторят събитията от 14 век. Този път обаче с много по-брутален и необуздан нашественик. И, вземайки предвид географското положение на България... нашия г*з ще е от първите, които ще усетят мазното докосване на арабите.
Хич не ме интересува. Ега се изтрепят, кретените долни.
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=220394
една велика тема
Боже,който си на небето,върни ни 2pac и си вземи Джъстин Бийбър!!!!
Ша та интересува шото плевньо ти предлага г*за без да те пита.![]()
За пръв път България има толкова добър президент.
Сумати вече хипотези има за причината за възникването на този конфликт.Поне в едно сме сигурно става дума за пари и то много от война винаги се печели.
За мен е доста по-важно,че този конфликт отприщи едно велико преселение на народите не само сирийци,а всякаква друга сган,която е решила че ще се заселва в Европа и по-точно в България.А нашата държава да се покаже като добър домакин започна да приема всякакви.Вчера слушах,че искали да ги настаняват по хотели.Изведнъж държавата намери пари да пооправи стари училища и детски градини само и само да приеме клетниците.Ако това бяха български сирачето,които ги гонят от дома в който са настанени,дали държавицата ни продажна щеше да се затрогне или тя действа само,когато Щатите и Европейският съюз им подшушне какво да правят.Стига състрадателност имаме лимит,който може да приемем,не е необходимо ние да спасяваме света.
Тази тема ми е много интересна напослек и все се питам от какъв зор европейските правителства умишлено приемат всичките маймуни от арабските държави, при положение, че те нямат никакво намерение да се интегрират и да заживеят като европейци.
Нашите съмнителни бежанци трябва да ги хванат един по един и да ги екстрадират обратно от където са дошли.
А политиката на Франция умишлено да вкарва маймуни от Близкия изток, за да си увеличава населението си е направо безумна. Изключително дразнещо е как идват разни емигранти от друга държава и се опитват да налагат културата си на местното население. Резултатът - мръсни забрадени черни нинджи с по 5 деца в метрото и побоища в арабските квартали.
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
От почти началото следя какво става покрай Сирия и всеки път като си помисля ,че горе долу съм разбрал за какво става въпрос и изскачат някакви нови неща.. Та мисля ,си че единствените хора които знаят какво точно и защо се случва са самите кукловодите на това нещо. Вчера по случайност попаднах на "Всяка Неделя " и там имаше един доста запознат с близкия изток и каза доста прямо как стоят нещата и защо България ще е преебана както винаги ,заслужава да се гледа.
Скапани американци на тях мога само да им пожелая един голям ФАЛИТ и да им се скапе цялата система че да не могат да се съвземат близките 300-400 години... Те го заслужават !!!