- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Новата Miley Cyrus?
Напоследък Майли Сайръс привлече вниманието на всички с поведението си, както и с новата си песен и клип.Какво мислите за новата Майли? Сега или преди ви харесва повече?
Моля, изкажете мнение.
ATTENTION SEEKING WHORE !
Първо иска да е поп звезда... След това се пробва като "Хана Монтана" ..след това я заряза тази визия ...trying to be some kind of rock n roll ...а сега се опитва да привлече внимание правейки се на к*рва ... MILEY, GET YOUR SHITS TOGETHER! ....I CANT GET THIS GIRL!
П.С. Баща й сигурно се гордее с нея.![]()
Woah, I almost gave a fuck. Try again!
Станала ми е много противна , изобщо с цялата ѝ визия и държание ...
На ВМА даде чудесен пример защо момичетата трябва да правят повече клекове.
Преди ми харесваше много повече !
Мале тази много се промени .. Много почна да се прави на КУ*ВА ... Направо защо не почне да прави СЕ*С на сцената ?
Баща и много се гордее с нея !!!
Пълна загуба на време е да я гледам как си върти задника като пералня.
Едно огромно НОУП. Имам предвид, визията й ми харесва *когато не е твърде разголена, разбира се*, но държанието й съвсем не ми харесва. Хубаво е, че е уверена в себе си, но това ми идва малко в повече. На нея едва ли й пука за чужди мнения, де.
И преди не ме привличаше с външен вид и глас,а сега е още по противна.
Опитва да се да копира Лейди Гага, ама Гага не прави такива простотииТя е готина и това е визията и от много години ..
На мен пък ми харесва...
Нещата,които губим винаги намират начин да се върнат при нас,дори не винаги да е както очакваме.
Според мен пък го прави, тъй като всички 14 годишни тийнове ще я гледат като луди.
Жалко, че такава к*рва (с извинение) има толкова фенове, а ke$ha примерно е толкова мразена ... В същото време Кеша има няколко мулти-платинум песни (няма да говорим за тик ток, топ 1 по продажби за 2010) и според wiki pedia е най-добрата жена рапърка.. И на всичкото отгоре с истински глас.![]()
Дъ фък?! Тя Кеша е по-пропаднала и от тази мърла, ти ми говориш, че чак истински глас имала. Какво й е истинското на гласа? Че всичките й песни са с autotune, ти ми говориш за истински глас. От кога поп изпълнителки се водят за най-добри женски рапърки? И за кога е най-добра? От всички през годините или в момента? 'щото и в двата варианта я няма никва и няма нищо общо с глупостите, които наговори.
♥ 2PAC ♥
Just be yourself! You don't live to impress all this motherfuckers out there! ;PP
----------------------------------Реалността е фалшива. Мечтите са истински. - 2Pac
преди ми харесваше доста повече, беше по-сладка и по-красива, сега се е превърнала в ... ;хх
рейтинга й спада..
http://www.youtube.com/watch?v=8CJqUAxkKhY
Autotune, a?
Прочети wikipedia и виж... не знам как е "пропаднала" само. Или ти за себе си говореше?
И за разлика от "miley", кеша има 140 IQ.. тая сигурно е по-тъпа от куче.