- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Новата Miley Cyrus?
Напоследък Майли Сайръс привлече вниманието на всички с поведението си, както и с новата си песен и клип.Какво мислите за новата Майли? Сега или преди ви харесва повече?
Моля, изкажете мнение.
ATTENTION SEEKING WHORE !
Първо иска да е поп звезда... След това се пробва като "Хана Монтана" ..след това я заряза тази визия ...trying to be some kind of rock n roll ...а сега се опитва да привлече внимание правейки се на к*рва ... MILEY, GET YOUR SHITS TOGETHER! ....I CANT GET THIS GIRL!
П.С. Баща й сигурно се гордее с нея.![]()
Woah, I almost gave a fuck. Try again!
Станала ми е много противна , изобщо с цялата ѝ визия и държание ...
На ВМА даде чудесен пример защо момичетата трябва да правят повече клекове.
Мале тази много се промени .. Много почна да се прави на КУ*ВА ... Направо защо не почне да прави СЕ*С на сцената ?
Баща и много се гордее с нея !!!
Преди ми харесваше много повече !
Пълна загуба на време е да я гледам как си върти задника като пералня.
Едно огромно НОУП. Имам предвид, визията й ми харесва *когато не е твърде разголена, разбира се*, но държанието й съвсем не ми харесва. Хубаво е, че е уверена в себе си, но това ми идва малко в повече. На нея едва ли й пука за чужди мнения, де.
И преди не ме привличаше с външен вид и глас,а сега е още по противна.
Опитва да се да копира Лейди Гага, ама Гага не прави такива простотииТя е готина и това е визията и от много години ..
На мен пък ми харесва...
Нещата,които губим винаги намират начин да се върнат при нас,дори не винаги да е както очакваме.
Според мен пък го прави, тъй като всички 14 годишни тийнове ще я гледат като луди.
Жалко, че такава к*рва (с извинение) има толкова фенове, а ke$ha примерно е толкова мразена ... В същото време Кеша има няколко мулти-платинум песни (няма да говорим за тик ток, топ 1 по продажби за 2010) и според wiki pedia е най-добрата жена рапърка.. И на всичкото отгоре с истински глас.![]()
Дъ фък?! Тя Кеша е по-пропаднала и от тази мърла, ти ми говориш, че чак истински глас имала. Какво й е истинското на гласа? Че всичките й песни са с autotune, ти ми говориш за истински глас. От кога поп изпълнителки се водят за най-добри женски рапърки? И за кога е най-добра? От всички през годините или в момента? 'щото и в двата варианта я няма никва и няма нищо общо с глупостите, които наговори.
♥ 2PAC ♥
Just be yourself! You don't live to impress all this motherfuckers out there! ;PP
----------------------------------Реалността е фалшива. Мечтите са истински. - 2Pac
http://www.youtube.com/watch?v=8CJqUAxkKhY
Autotune, a?
Прочети wikipedia и виж... не знам как е "пропаднала" само. Или ти за себе си говореше?
И за разлика от "miley", кеша има 140 IQ.. тая сигурно е по-тъпа от куче.
Е ако има 140 АйКю, тогава ти от къде вярваш на това? Тя Майли, че е тъпа - тъпа е, но й Кеша не е баш "рапърка", а по-скоро поп звезда, има си огромна разлика. А й виж това
"Kesha seriously has an IQ of 140? man I seen her on a morning talk show before and I was starting to question if she ever passed second grade she sounded that dumb, and when they did the cookery part and was asked to slice and chop things she didn't have a clue"
Не ми изглежда и тя много умна, но все пак АйКю-то е в различни сфери, а до това колко умна е тя.. не се знае.
♥ 2PAC ♥
Just be yourself! You don't live to impress all this motherfuckers out there! ;PP
----------------------------------Реалността е фалшива. Мечтите са истински. - 2Pac
преди ми харесваше доста повече, беше по-сладка и по-красива, сега се е превърнала в ... ;хх
рейтинга й спада..