- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Нуждая се от съвет
Здравейте , казшам се Фердин на 19 годищна възръст съм , работя в един от най добрите хотели по черно морието като сервитьор. Преди 4 месеца се запознах със една от Аниматорките на хотела , още от пръв поглед може да кажа че се влюбих във нея , искам я но нз какво да правя , пък мисля че и тч изпитша нещо към мен , защото нашия ресторант е на 5 района в залата , няколко пъти мойте шефове ме слагат на 2-ри район а тя счда точно срещу мен на 1-ви и един мой колега я забелязва как ме гледа и се усмихва докато аз не я гледам и си шъряа работата по едно шреме спрчх да шъряа работата застанах пред стейшъна (шкафа) с моя колега и седим и ч гледаме после и аз забелчзъх как ме гледа и тоша адски много ми хареса , така като знам че и тч има ня къкви чуства към мен и аз към нея , моля да ме посъветвате какво да правя и как да се държа. Между другото тя не е българка , а французоика. Благодаря ви още от сега за помоща.![]()
ИЗПОЛЗВАЙ ПРЕПИНАТЕЛНИ ЗНАЦИ, ЧОВЕКО!
Поговори с нея, покани я да излезете някъде, където сметнеш, че би и било приятно.
Тя като е французойка, знаеш ли френски или знаете ли някакъв език и двамата, на който можете да се разберете?
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Попитай я какво харесва/обича. Все ще се намери някоя сходна тема, която да е интересна и на двама ви. Разпитай я какво обича да прави през свободното си време и което ти допадне най-много може да е предложение, като втора ваша среща. Разбира се не бързай с това предложение, нека е към края на срещата ви.
А някъкви други съвети можеш ли да ми дадеш
Недей да мълчиш и да чакаш само тя да говори. Ако толкова не ти дойде нищо на ум, винаги можеш да убиеш неловката ситуация с някое изказване от сорта на "Днес времето е доста хубаво, Виж какво сладко куче, Каква невероятна гледка"... Ей такива дреболии, които всъщност може да отворят тема за разговор, ако тя например обича животните или природата.
До сега съм бил с 2,3 момичета най много , незнам какво да говоря защото от дълго време не съм имал връзка по следната причина че пършата ми приятелка която много я обичах се омъжи за един от приятелите ми , много трудно излчзах от депресията която получих и се закълнах че повече няма да се обвързвам или влюбвам докато не срещнах Елиза :–)
Бе айде бе ще ти дойде я няква тема от вътре ако има химия нема за какво да се притесняваш.