"Двамата завършвахме тази година - на бала направихме половин година. Съдба или не, ние го считаме, че си е съдба
Там аз за първи път гледах с удоволствие латино-американски сапунки (Аурора),
На 8 март го направихме за 1 път - не знам, съдба ли беше това, но точно на връх 8 март тя стана истинска жена
Тя е в друго училище, аз също - но бяхме с колата на родителите ми (не ме е срам да си призная, че нямам кола, да, не е и от най-гъзарските, но си я обичам и нея - Toyota Auris)
моя приятел като види кондом и спада със скоростта на котка, бягаща от куче. На няколко пъти ми се е случвало да свършвам МАЛКО в нея, но до сегашния момент няма нищо (ние си го правим без презерватив)."
Любими цитати са ми. И последното особено, защото съм го чувала това извинение. Един даже беше алергичен към презервативи. Аз пък съм алергична към глупости та така и не се разбрахме.
Иначе в историята ви има много съдба,много чудо!Да се обичате още толкова . И един съвет-спри да свършваш малко в нея, че и един е достатъчен.Ама като гледам как сте се обсебили няма да се притесните от едно бебенце.