Окей, принципно не правя такива неща, обаче съм обзета от пълно отчаяние и.. реших да потърся помощ. Имам (или по-скоро "имах") приятел, когото обичам невероятно много. Не мога да си представя живота без него. Той обаче се държи отвратително с мен от близо година, направо ми прави животът невъзможен.
Накрая се разделихме. Имах друга връзка, но след месец се върнах при него. Мислех, че ще стане по-добре, но положението се влоши. Затова се разделихме още 2 пъти, а аз отново се вкопчвах в някой тотално неподходящ за мен, като удавник за сламка.
Преди да се разделим за предпоследен път обаче.. имах нещо като афера с негов приятел. Изневерих му, за което се мразя от дъното на душата си. Успях да го опазя в тайна... до вчера, когато той разбра. Мисля, че му е дошло до гуша от мен, а аз се чувствам ужасно виновна, но от друга страна вярвам, че той също има някаква вина, държейки се с мен като с боклук през 99% от времето. Но аз винаги го оневинявам, прехвърляйки цялата вина върху себе си. Искам да си го върна, обаче... смятам, че този път няма да успея. Обикновено се справям с такива ситуации сама, но в момента нямам нужната сила, нито пък знам какво точно трябва да направя, за да ми прости. Искам да бъде с мен отново, искам и да се промени, но най-вероятно ако се съберем и този път, ще се държи хиляда пъти по-зле с мен и ще ми го връща тъпкано всеки ден. Обаче предпочитам този ад, пред това да съм без него. Наистина съм ужасно объркана... Винаги след като се разделим, аз съм съсипана и всеки, който ми каже мила дума, съм готова да бъда с него. А с неговият приятел... Не исках да става така, но бях ужасно уязвима в този момент, бяха ми се случили отвратителни неща, а моят приятел нехаеше, както винаги. Онзи се възползва от ситуацията и с две мили думи успя да ме придума да имаме нещо като "тайна връзка". Искам си моят приятел, с всичките му недостатъци. Не искам да се разделяме отново...