- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Pinks beauty box
Май няма таква тема. Снощи случайно попаднах на сайта им и доста ми харесаха кутийките, както и цената им :Д ( 10 лв)
Някой има ли такава? Успяхте ли да поръчате, защото прочетох, че бробата е била жестока:Д
Кога се очаква да излезна следващата? Аз мисля да се пробвам да поръчам
In the future everyone will be famous for 15 minutes...
Аз успях да поръчам последната. 10 лева са си нищо като се има в предвид какво има в нея, но нервите докато поръчаш ... Имах късмет, че натисках F5 само два часа и половина.Някои са се борили до 7-8 вечерта и не са успели да поръчат. Казват, че вече няма да има проблеми със сайта, но ще видим.
За следващата кутия - началото на септември я чакаме.![]()
Oт кога трябва да заседам на компютъра:Д от сутирнта ли??
на коя дата пуснаха предната?
На 5 юли беше предната и имаха брояч за 14:00.
Няколко дни преди да я пуснат би трябвало да кажат.
какъв е този брояч![]()
Този път може и да няма. :д С предишната кутия си пускаха за първи сайта и затова имаха брояч, с който уж трябваше да започнат поръчките.
ясно:Д
един път пробвах и бяха изкупени
но като цяло са мн добри
Веднъж си помислих да поръчам,обаче и аз изчетох много мнения,че мнооого трудно ставало,а и докато се наканя беше свършила. Август месец ги чаках,но пропуснаха нещо.
ха ,че евтино ..не бях чувала за тези до сега.
Доста съм впечатлена от тези http://prettyboxbeauty.com/ и обмислям да си поръчам . Някой поръчвал ли си е ?
Hostis Honori Invidia
Значи таз кутия за малко пари ти набутват мостри или там некви продукти в скромен размер и за това толкова много шум?!
продукти,които повечето от нас не могат да си купят само за едната ''проба'' а това ти дава възможност да пробваш доста продукти от доста висок ценови( и не само) клас и ако ти харесат тогава да си ги купиш,един вид не хвърляш пари на вятъра
още повече,че за тия пари е златна..
Имам ги и двете! Супер доволна съм, за цената си предлагат интересни продукти.
Не се лъжете по Pretty-то обаче, и от тях имам две кутии и това са най-лошо похарчените ми пари. Да не говорим, че от нначалото си преди 6 месеца пускат едни и същи десетина марки.
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
И аз имам кутията за юли-август, нямаше само мостри, имаше и продукти с размери за пътуване ( млякото за след слънце на Биодерма беше 100 мл). Аз нямах проблем с поръчката, не съм натискала F5 с часове. Доволна съм от продуктите, пак ще си я поръчам.
А сега като не е двойна дали също се е хубава, защото се чудя дали да си поръчам и аз?
А кога да очакваме да пуснат кутията за септември, защото тази за юли и август я изпуснах и много ме е яд.
I'm still here bitches and i know everything !!!
Тери.. <33 ♥
^ Началото на септември.
Не знам защо си мисля, че на 6 ще я пуснат и от 9 до 13 ще я доставят.![]()
Последно редактирано от Penny Lane. : 08-31-2013 на 18:57
Кутията на Pinks е 10 лв, на Prettybox е 25.
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en