- Форум
- По малко от всичко
- Информационни технологии
- Samsung Galaxy S3 REPLIKA !!
Може темата да не е за тук, за което се извинявам.
Бих искала да попитам за мнения за Samsung Galaxy S3 REPLIKA. Не разбирам изобщо от телефони и просто искам мнението ви по този въпрос, става ли или не става .. ;ДД
Благодаря ви предварително.
Реплика значи менте = китай => бързо се прецаква
вземи си една нокиа или сони и толкова за малко пари
На мен въпроса не ми е в парите, просто искам мнение специално за тази реплика, защото някои ми казват, че репликата на С3 била наистина добра в сравнение на тези на Айфон и тем подобни ..![]()
Докато оригиналът е само един, репликите са стотици. Ха сега намери добрата. Ние няма как да знаем за коя реплика ни говориш.
аз лично не бих си я взел и бих предпочел нещо оригинално![]()
репликите на с3 не струват.Има китайски телефони all view , www.get.bg, който са добри на добра цена.Има и turbo x телефони в плесио български
---------------------------------------------------------------------
www.iskampak.com- нов сайт за запознанства
Благодаря ви много за отговорите. koko95 - ще разгледам сайта може и да си харесам нещо.
Ако има още някакви мнения по темата ще се радвам да ги чуя.![]()
Абсолютно никакво значение няма в цената.. Парите нямат значение, просто се интересувах от тази реплика а и исках да разбера повече за тях ;д а принципно ми препоръчаха Samsung galaxy note 2 и s4 но ще се радвам ако и някой друг ми предложи нещо а пък после ще избирам.![]()
репликите са боклуци.. по-добре си вземи друг телефон,но оригинален отколкото реплика на скъп телефон...
Благодаря за предлужението. Общо взето на мен телефона не ми трябва за нищо друго освен за набиране ама все пак да трае там, а не да ми се развали на другия ден ;Д